Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.908
Поени од реакции
16.166
Пример се Данците, така се игра ракомет, така играат сите јаки репрезентации(така освојуваше Франција медали златни..), од прва фаза дојдоа со 0 бодови, а еве ќе стигнат до финале.
Му се поклопија коцките и во втората група, и тоа е тоа.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.914
Поени од реакции
73.235
Јас па сакам Данска да победи, преку курац веќе од Шпанциве, освоија фудбал, освоија кошарка... доста им е.
Плус само натурализираат некои во ракомет. Божем мала земја се па немаат играчи :facepalm:

S

Stivie G

Гостин
Хансен го нема никаде до сега, но затоа другите се разиграни а и Ландин одлично брани. Милам дека Данска ќе влезе во финале а и Хансен уште не се разиграл а ако се разигра крај е за Шпанците.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Бидејќи ме банирале од темата , овде ќе си се празнам вечерва.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Бидејќи ме банирале од темата , овде ќе си се празнам вечерва.

Ќе се празниш со националистички содржини.. мислиш гајле му е на некој за тоа? Напиши некој спортски коментар, нешто за утакмицата, а муда ми на страну за твоју краљевину.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Готови се Данците, сакам во последна секунда да изгубат! Да плачат како магариња.
Ајде Шпанија напред!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Јас па сакам Данска да победи, преку курац веќе од Шпанциве, освоија фудбал, освоија кошарка... доста им е.
Плус само натурализираат некои во ракомет. Божем мала земја се па немаат играчи :facepalm:
Јас нејќам да освои Данска само заради нас, оти ќе добиеме група со Шпаниј и Исланд нели !?

Напротив, ако освојат Шпанциве би имале група со Исланд и Полска. :)

Плус, ако Шпанија освои и обезбеди директен пласман, нели го губи и „домаќинството“ со олимпискиот турнир !?

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Јас нејќам да освои Данска само заради нас, оти ќе добиеме група со Шпаниј и Исланд нели !?

Напротив, ако освојат Шпанциве би имале група со Исланд и Полска. :)

Плус, ако Шпанија освои и обезбеди директен пласман, нели го губи и „домаќинството“ со олимпискиот турнир !?
Уште ли планираш ЕлНињо, јебала те калкулација. Ако сакаш да направиш нешто мора да си спремен на СЕ!

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ги спаси овој хансен пак, еве ги во финале

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Невероватно. Данциве гарант јаделе мучкалица.

Kajgana Shop

На врв Bottom