Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
"Upravo sam primio uobičajeno sedmično pismo upozorenja iz stožera FA-a u koje mi brane prognoze rezultata. Ti ljudi su potpuno izgubili dodir sa stvarnošću. Kakvog utjecaja na ishod imaju moja predviđanja? Čudno je kako sam od početka mog korištenja Twittera primio 30-tak pisama od FA-a. Koje je to uzaludno trošenje papira? Molim ih da odmah prestanu, dosadni su", poručio je Barton i nastavio:

"Vjerovatno ću i za ovo što sada pišem primiti pismo od FA-a. Ovo je postalo blesavo, ti ljudi bi se trebali trgnuti i ući u 21. stoljeće i prihvatiti promjene koje vrijeme donosi. Kako mogu osuđivati korištenje moderne tehnologije o kojoj čini mi se tako malo znaju?", zaključio je kapiten QPR-a. Типов е луд :pos:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Ќе биде крваво во сабота, едвај чекам да дојде. Единствено Мака ми е што немам живци и нерви да можам во јавност да гледам ваков меч, бидејќи имам многу пријатели ливерпулци со кои сакам да се реметам и смеам (па еве и со дечкиве од форумов), ама знам дека кога ќе стане напето, има шанси да се заколеме. Во секој случај, ќе биде дербито на Англија! Со лесно нека е и без инфаркти! :icon_mrgr:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Најтрофејниот тенисер во историјата ФЕДЕРЕР ГО СПОРЕДУВААТ СО АРСЕНАЛ
:tapp::tapp:
Ова е навреда за таква легенда како Роџер,да го споредиш со моменталниот тим на Арсенал..

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Најтрофејниот тенисер во историјата ФЕДЕРЕР ГО СПОРЕДУВААТ СО АРСЕНАЛ :tapp::tapp::tapp::tapp:
:pos::pos:
Ова е навреда за таква легенда како Роџер,да го споредиш со моменталниот тим на Арсенал..
Па не е баш многу различно, моменталниот Федерер го споредуваат со моменталниот Арсенал, што не ти е јасно - unmatched in prime, looks unfit and tired, glory days gone све ова е точно :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Нешто што неможе да се каже за Челзи дека имат трофеи :eek:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Нешто што неможе да се каже за Челзи дека имат трофеи :eek:
E pa ne moze da se kaze deka 100 % se slicnostite.

Na primer Federer osvojuva tituli poslednive godini ako ne e vo forma nesto sto ne moze da se kaze za Arsenal.
Celzi ima osvoeno EPL a Marej nema osvoeno Grend-slem no zatoa pak celzi nema osvoeno LS taka da do nekade se slicni,
Do nekade najrealno e ova so Tsonga i Totenhem

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ќе биде крваво во сабота, едвај чекам да дојде. Единствено Мака ми е што немам живци и нерви да можам во јавност да гледам ваков меч, бидејќи имам многу пријатели ливерпулци со кои сакам да се реметам и смеам (па еве и со дечкиве од форумов), ама знам дека кога ќе стане напето, има шанси да се заколеме. Во секој случај, ќе биде дербито на Англија! Со лесно нека е и без инфаркти! :icon_mrgr:
неколку пати сме се начекале со манчестерци во Агер сагер, немало некоја фама бе, баш на полувреме ќе сисе измешаме цигарче , муабетче...баш е фино, не сме хулигани ние:)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
неколку пати сме се начекале со манчестерци во Агер сагер, немало некоја фама бе, баш на полувреме ќе сисе измешаме цигарче , муабетче...баш е фино, не сме хулигани ние:)
Не не во никој случај хулигани, само огромни емоции носи мечов, барем јас и најмалку 5 персони нон грати не можеме заедно да го гледаме никогаш :icon_mrgr: Ама може после утакмица на пивце и ремет.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Фама немало..ама немало ни обострана љубов...јас сум категорично против заеднички гледање...одпосле може...да се најдеме, да дискутираме како тоа и покрај тоа што Јунајтед имале судиска помош пак изгубиле :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Apparently the bullet in the post to Anton Ferdinand was sent by Emile Heskey.

It was meant for Rio.

Harry Redknapp claims he can barely read or write and cant even do his team sheet.

"And finally up front today is Pavl, Pavy, Palych, oh fuck this, Defoe"

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Фама немало..ама немало ни обострана љубов...јас сум категорично против заеднички гледање...одпосле може...да се најдеме, да дискутираме како тоа и покрај тоа што Јунајтед имале судиска помош пак изгубиле :)
Исто. Поштено на раат си гледам со други фанови на Ливерпул или евентуално неутрални, кои под притисок мора да навиваат за Ливерпул, ама не иде со фанови од спротивен табор. Ова зборам исклучиво за утакмиците на Ливерпул. На пример коа глеам други тимови/поединци за кои навивам не ми пречи друштво од луѓе со различни (т.е. погрешни) размислувања. :D

Инаку последниот пат коа начекав многу фанови на Јунајтед во Агер беше кога ние игравме со Виган (ваљда), и они го имаа фатено спратот а ние неколку луѓе седевме долу (поголем дел од “нашиве“ беа деца, неколку години помали од мене). На полувреме коа се симињаа манчестерци и коа го видоа резултатот (ние губевме 1-0) ни пукнаа добар сеир...јбг. :D

..ама далеку од тоа дека би влегол во посериозна расправија со некој фан на друг клуб освен онака мал ремет. Затоа и не ми се јасни тие што тука почињаат со лични навреди. Фак ит, и ја не ги сакам манчестер и ми е јако да им пукам сеир, ама ништо повеќе од тоа, најмалку па имам намера да повредам некој лично (вербално или физички). Глупо е.

S

Stivie G

Гостин
абе да беа со првиот состав ќе не тепаа но вака неможеа, денес им фалеа 6-7 првотимци :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom