- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.182
- Поени од реакции
- 8.260
да да тој е тојБрат ми вика дека е овој - Francis (1950)
да да тој е тојБрат ми вика дека е овој - Francis (1950)
Alive.Вчера гледав еден филм на Канал 5 + според вистинска случка
Авионска несреќа ,имаше во авионот спортска екипа, рагбисти мислам дека беа а и уште неколку други патници ,се сруши авионот останаа во планина на ладно зимно време со снегови ,ветер ... некои од авионот ќе умираат па ќе останат само мажи и за да преживеат ќе јадат месо од мртвите луѓе ,ќе се молат да дојде некој да ги спаси..... и да не го раскажувам целиот до крај ,не го фатив од почеток за да го видам името на филмот ако знае некој како се вика нека пише
http://www.imdb.com/title/tt0106246/Вчера гледав еден филм на Канал 5 + според вистинска случка
Авионска несреќа ,имаше во авионот спортска екипа, рагбисти мислам дека беа а и уште неколку други патници ,се сруши авионот останаа во планина на ладно зимно време со снегови ,ветер ... некои од авионот ќе умираат па ќе останат само мажи и за да преживеат ќе јадат месо од мртвите луѓе ,ќе се молат да дојде некој да ги спаси..... и да не го раскажувам целиот до крај ,не го фатив од почеток за да го видам името на филмот ако знае некој како се вика нека пише
Тој филм е ,леееј одма го најдовте фала ти многу
За серијата Sliders да не мислиш?Vaka: filmov ne star, go gledav na video kaseta pred mnogu godini, znachi nad 10 godini 100%, vo filmot sve se vrtese okolu eden жезол (scepter), i so nego mozese da se patuva niz vremeto, nesto nalik na Jumper ama samo niz vreme, e sega mozebi i kako Jumper funkcija pravese ama ne sum siguren, a ne sum siguren deka i niz vremeto bese, kako i da e...
Edno dete go najde po greska pa posle go brkaa edni luge so cvikeri (as always), imase edna cura so detevo i eden profesor.
Peace.
Nop.За серијата Sliders да не мислиш?
Хах, се сетив на филмов,повели. Off KeyБарам еден филм комедија мислам дека е. Се расправа за Трујца тенори / Опера пеачи не знам точно, еден од нив треба да прави свадба со некоја девојка но и трујцата се скарани па се настроени да сенапаѓаат еден на друг. И цело време во куќата на едниот Тенор (тој што прави свадба) се случуваат интересни работи. И на крајта паметам дека требаше трујцата да излезат на сцена пред Кралицата и да одпеат некоја песна и ја испееа Макарена.
Го знае некој ?
Со помош на Google. http://www.youtube.com/watch?v=WbT7lhl9kpUЗначи се работи за цртан од Desney. Со Мики Маус. Го гледав ко мнооооогу мал, почнуваше како Мики игра на сони (или така нешто) и му доаѓа Мини и го тера да идат на одмор или нешто, или бикини да си купуваат. И сеа следно што ми текнува Мини онаква пробува бикини, а Мики ко у чудовиште да се претвори така нешто. Мислам дека беше долгометражен цртан, ама не сум сигурен.
Пред спиење ми текна, ко дете многу го сакав цртанов и морам да го најдам, да си вратам спомени од детството. Тој што ќе ми каже како се вика, многу ќе му бидам благодарен.
Види тукаПомогнете ми дали некој го знае филмов, јас го имав на цд пред многу години сосе превод комплетен али сеа на нет го симнав под ова име, а превод под ова име не ми дава, а знам има дали некој знае кај да најдам превод на македонски или па можда поинаку се вика филмов?
ПЛС,
Прегледај го приврзокот 39203