DC Universe Online

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
Ај прекинете со тоа :). Кој град да одберам, дали херој или негативец, што ајтеми, кажувајте ајде :)
Kој град и да одбериш, и во двата ќе шибаш. Не си ограничен на еден град. Мене ми е ментор Супермен, па поминувам и за Бетмен мисии. За шо ајтеми, се си има своја предност и слабост. Јас шибам мраз + dual wield weapon. Топ ми е. Шо и да одбериш, ќе си го навикниш. А дали херој или негативец, тоа ти зависи од оценките во средно...

И јас почнав да ја играм. Ментор ми е Batman, и автоматски значи дека сум во Gotham City. На играта ник ми е DarkShaolin, па ако има некој начин како да се аднеме во некоја friends листа, аднете ме.

Сега за сега изгледа доста интересно играва, има доста за правење, гледам има и доста што играат, не е баш онака празно како што напоменав претходно. Има доста интересни мисии, и тоа ми се допаѓа, ме прават овие лом ама ќе се научи.

Се на се задоволен сум за сега. Единствено што сакам да пробам е SWTOR да ја играм, ама да присоберам пари за да ја купам

И јас почнав да ја играм. Ментор ми е Batman, и автоматски значи дека сум во Gotham City. На играта ник ми е DarkShaolin, па ако има некој начин како да се аднеме во некоја friends листа, аднете ме.

Сега за сега изгледа доста интересно играва, има доста за правење, гледам има и доста што играат, не е баш онака празно како што напоменав претходно. Има доста интересни мисии, и тоа ми се допаѓа, ме прават овие лом ама ќе се научи.

Се на се задоволен сум за сега. Единствено што сакам да пробам е SWTOR да ја играм, ама да присоберам пари за да ја купам

Пред 2 месеци излезе Arkham City.. нема шанси да играм бетмен-ish лик пак. Макар да би морал да креирам 10 нови карактери. Брат ми почна Flash и можам да кажам дека е интересен да се проба, да не заглавувате сите со бетмен и супермен, пошо се лејм. Јас сум villain, ментор Circe, Sorcery, hand blast i flight. На us серверите сум, низ Метрополис, јузер sikkoh, класичен бед бој црн лик, испокинат cape, hood и остали сељачки ствари. Скриншто на ф9 се прави аама лош квалитет и ме замрзи.

bozino, te cekam na pomos uste sum 7mi level.

Играва ми скурчи во период од неколку дена
Да. Убив 15мин креирајќи лик убав за око, и во следните 10мин добив за нозе, за гради и за раце ајтеми што ме подобруваат драстично ама грди as motherfuckers.
Иначе моеш да си ги мењаваш да ти изгледаат како почетните а да ги задржиш statsot од новиот gear.

ova nenormlano e be 12 saata 76 % e igrava i dl i instal u pm ;)
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 03:22 ---
daj nekoj neka pomogne s oe rabotava ; )

ova nenormlano e be 12 saata 76 % e igrava i dl i instal u pm ;)
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 03:22 ---
daj nekoj neka pomogne s oe rabotava ; )

Па ако ја симињаш од клиентот понекад така се дешава ако нема сидови. У тој случај палиш торент и цепаш. Ама тебе веќе ти е до крај скоро симната :)

ja simnav ;) i igrav 6 llv sum mentor JOKEROTTT :) inace power mi e Gadgets mada nema niso videno do sea i igrata e sve ok ali nekako ne mi prai merak :)
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 19:24 ---
add nick AOwek US server lvl 6 sum

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom