Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Милан не им се дава 30 милиони за Тевез колку што нуди Интер.
Галјани вели може да оди во конкуренцијата овој Морати ептен го изнервира.
Денес изјави мислам дека ќе оди во Милан Тевез.Како ги лаже само медиумите да не знае човек што да мисли.
Тевез е добар борбен играч но 30 милиони се многу има 28 год а и плата бруто 18 мил на година но тие си знаат.
Местото во ЛШ не ни е сигурно ни требат играчи од класата на Тевез.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.631

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Супер е Фараони, за разлика од Сантон кој не го издржа притисокот мислам дека малиов ќе биде бомба. Ме потсеќа на Матераци многу.
Не знам во што те потсеќа на Матераци. Не играат на иста позиција, не е кољач и е каде-каде поружен од него. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.646
Не знам во што те потсеќа на Матераци. Не играат на иста позиција, не е кољач и е каде-каде поружен од него. :)
Кој не е? Не го запримети на турнирот во Даблин? Ги има бубачките само тренинг му фали :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Сега замислете Интер да кажат и ние се повлекуваме за Тевез.
На крај Тевез во ПСЖ.

Инаку Јосоно ли кажа Тевез со Балотели имале ист карактер није тачно:) Бало има детски караткер дете си е.Тевез е повеќе како Ибра мисли дека е најдобриот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.646
Инаку Јосоно ли кажа Тевез со Балотели имале ист карактер није тачно:) Бало има детски караткер дете си е.Тевез е повеќе како Ибра мисли дека е најдобриот.
Последно кога пиев кафе со нив исти ми изгледаа :)

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Сеа очекувам - Тевез потпиша за Интер,за после 15 мин да се огласи Снајдер - "Останувам во милано,го сакам Интер" и потоа се убацува Бранка со муаебетот - "Снајдер останува со нас,Тевез може да оди во Јубе/ПСЖ сеедно...:vozbud:
Која катастрофа Еј!!!Го мкнеме гоблинот со сила накај Интер.Абе со истиот кеш се носат Јоветич и Монтоливо и плус со платата од грдиот може да си го земеме и Касемиро и пуна капа!
Ама кој ме есапи мене...:D

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.631
Teвез на терен се остава, Балотели кога Мур ќе го ставеше крило намерно курташак си играше, не му се играше таму иако и ја бев со став дека он може само истурено напред да игра, еве и Манчини го батали ко крило, напред го игра ко најистурен или ко втор напаѓач.

Тевез е шампион, како и да ја вртиме, реално во Сити прашање на време беше дека некој ќе пукне со оглед на фактот дека земаа играчи ко Насри и Агуеро а тука беа Балотели, Џеко, Џонсон, Милнер, Силва и Тевез.
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 18:10 ---
Сеа очекувам - Тевез потпиша за Интер,за после 15 мин да се огласи Снајдер - "Останувам во милано,го сакам Интер" и потоа се убацува Бранка со муаебетот - "Снајдер останува со нас,Тевез може да оди во Јубе/ПСЖ сеедно...:vozbud:
Која катастрофа Еј!!!Го мкнеме гоблинот со сила накај Интер.Абе со истиот кеш се носат Јоветич и Монтоливо и плус со платата од грдиот може да си го земеме и Касемиро и пуна капа!
Ама кој ме есапи мене...:D
Јоветич од Корвино, спортскиот директор на Фиорентина, можат да го земат за истите пари што ги даваат за Тевез, верувај.
Пиши Корвино на гугл да видиш какви све трансфери правел човекот, кога играчите му се у форма, зборам за добрите, не ги дава испод 25м евра, еден Мело мочан толку го даде, Варгас никој не сакаше да му го купи, исто и за него 25м евра бараше од Реал на времето.

Е Монтоливо е прилика, без разлика што еве може да го земат Тевез, можат и Монтоливо без проблем да го договорат, поголем проблем тука е желбата на играчот зашто и Јуве и Милан сакаат да го земат па може ќе сака кај нив да оди.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Уба работа сега е , шо можиме да си играме курташак со Тевез :)
Гледајте го видеово да сватите, замислете си Бранка и Тевез си пра муабет :
:pos:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.631
The last guy that wore #32 for us was our top goalscorer for 5 straight seasons....just sayin

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Свашта!
Испадна ова турска серија,позајмица ваква ,позајмица таква,Пато масовно на цело село и што ти не. :ROFLMAO:
Сега наредна изјава на Тевез, јас сакав од старт да играм за Интер,таму има Аргентинци,Занети легенда бла,бла.
Барем ако може нека го земат пред дербиво,малце на психа да им удриме на милан.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Guarin

ни треба играчов.. или овој или Монтоливо... 10-12 мил кошта...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.631
Guarin

10-12 според овие, минимум 15, знаејќи ги Порто. Али прво Тевез баталете све остало, овој е приоритетот, Гуарин може и до летоска да почека, после Тевез најдобро би било да се запне и по Монтоливо.

Ја мислам дека и дербиво ќе биде клучно за некои работи, ако го добијат и ако влезат во трка за титула, ќе бидат интересни и за Монтоливо, инаку со минус 11 на табела или Јуве или Милан ќе ги избере, а Интер тек тогаш може да се свртат кон некое друго име за средниот ред.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Guarin

Потполно се слагам,уште од летоска го потам за играчов ама изгледа тие од Порто малку се ретардирани!Мислам дека му имаа стаено откупна клаузула од 35 мил еура.А на тој другиот ѕвер Хулк 100 мил еура му бараа мислам.Не се тачни,инаку со 2 те раце би го пречекал гуарин во Интер

Kajgana Shop

На врв Bottom