Фан Клуб: Интер

17.53 - Galliani has left the hotel where until a few minutes ago he hoped to bring Tevez to Milan. The Rossoneri is heading to the airport to return empty handed to Italy.
Добор бе па овие серија на сител имаа побрз крај од ова со Тевез . Ете мислев готово и со Пато и ете ти нема нишо . Значи убаво си пиша некој пред некоја страна , додека не видам официале ништо не верувам .

Ај да ги опнеме педериве у недела па тевез ако сака и во Ренова нека потпише .

scaled.php
ИОсоно не ти личи Тевез на еден од браќата од Warrior?

Па личи у конституција до вратот ама у фаца овој од Warrior за Тевез е Џорџ клуни
И ја глеам филмови не само Иосоно :):)

Па личи у конституција до вратот ама у фаца овој од Warrior за Тевез е Џорџ клуни
И ја глеам филмови не само Иосоно :):)
Извини :) Знам дека он го има глеано, за другиве неам поим.

Во фаца малце ми заликуваат, Тевез на сликава е како избацен од Вардар по некоја поплава, еве тука на пример си имаат некои црти плус косата :) Сепак, што е Клуни за него, е ...

Ама си личат леле мајко...
ти личат тебе малце поради тоа што сликата што си ја поставил е замаглена и не се гледа најдобро,ама на убави слики да споредиш,немаат ни малку допирни точки.
Томи за Тевез е мис на универзум :icon_lol:

Не личат ама знам на што мисли Бене, Томи имаше неколку сцени со подзината уста, со брат му на плажата кога збореа и слично... пошто Томи глумеше дека нешто не е во ред со него, а со овој навистина не е во ред :)

Уште ова го немав видено. Џони Вајсмилер и Junior Dos Santos a.k.a Dr Manhattan a.k.a Krejzi Poyol a.k,a Dikembe Mutombo Mpolondo Mukamba Jean-Jacques Wamutombo пра кладба на аватар на темана за Интер - Милан :pos:

Не личат ама знам на што мисли Бене, Томи имаше неколку сцени со подзината уста, со брат му на плажата кога збореа и слично... пошто Томи глумеше дека нешто не е во ред со него, а со овој навистина не е во ред :)
Па и да, и не :) Мартин најубаво ме свати, имаат слична конституција :)

Па и да, и не :) Мартин најубаво ме свати, имаат слична конституција :)
Јасно ми е тоа, ама нема ништо од сличноста додека овој не се подгрбави и не подзине :)

FORMAZIONI UFFICIALI NAPOLI - CEZENA
NAPOLI (3-4-2-1): 83 Rosati; 2 Grava, 21 Fernandez, 85 Britos; 11 Maggio, 88 Inler, 20 Dzemaili, 18 Zuniga; 17 Hamsik, 29 Pandev; 16 Vargas
CESENA (4-3-1-2): 88 Ravaglia; 20 Vesi, 28 Benalouane, 6 Lauro, 13 Rossi; 24 T.Arrigoni, 14 Colucci, 22 Cica; 11 Rennella; 70 Bogdani, 32 Ghezzal

eve moznost da se gleda Vargas a i Pandev...

Ја има на Спортклуб, кој фаќа нека си пушти.
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 21:13 ---
Sky: Agreement reached between Inter and Parma for Jonathan. He will go on loan with an option for Parma to buy HALF of him

Џонатан на позајмица во Парма.

Уште ова го немав видено. Џони Вајсмилер и Junior Dos Santos a.k.a Dr Manhattan a.k.a Krejzi Poyol a.k,a Dikembe Mutombo Mpolondo Mukamba Jean-Jacques Wamutombo пра кладба на аватар на темана за Интер - Милан :pos:

On mi se ponudi be :D ne mu ni vrativ :P

Da ne se propusti shansava za Tevez sega aman... Ako ne go zememe ovoj sega, kojznae koga pak ke imame napagjach od svetska klasa, mozebi nikogas, znaejki kon sto politika celi Morati. Samo deca od juzna amerika gle gledame.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom