Помош: Барам еден филм!

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.037
ПОМОШ :)) !!
Не ми текнува еден филм постар така на МТВ1 го даваа со хаски беше се тркаа кучињата во Северна Америка имаше еден тип беше зол правеше проблеми нечесно играше ... Знам имаше сцена каде лошиот човек го праќа најдоброто негово куче да нападне најдобро куче на неговиот соперник ... Фала однапред

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.037

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.454
Поени од реакции
87.197
Значи вака не ми треба филм туку една анимирана серија да ми најдете што одеше на Канал 5 пред едно 10/11 години. Се работи за црнечко семејство, целата приказна се вртеше околу таткото ( Инаку беше проќелав :) ).Анимацијата беше слична како на celebrity deathmatch што се даваше на MTV. Помош ве молам ;)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Значи вака не ми треба филм туку една анимирана серија да ми најдете што одеше на Канал 5 пред едно 10/11 години. Се работи за црнечко семејство, целата приказна се вртеше околу таткото ( Инаку беше проќелав :) ).Анимацијата беше слична како на celebrity deathmatch што се даваше на MTV. Помош ве молам ;)
Еве го
http://www.youtube.com/watch?v=-S3ZIc36Yvw&feature=related

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Минатата недела играше овој филм на канал5 ама го нема на програмата на нивниот веб сајт. Во него имаше една девојка по име Сара која е разведена и ќе оди кај своето дете, кое не живее со неа, а притоа попатно сретнува човек кој бара превоз до неговото родно место бидејќи за неколку дена тој прави свадба. Тие заедно се качуваат во еден автобус со пензионери и притоа се претставуваат како брачен пар , а тој типот демек е некој доктор. Тој се заљубува во Сара и кога пристигаат точно на неговата свадба тој планира да ја откаже. Но, сепак Сара си заминува без глас, а тој се жени за својата сакана. На крајот ја прикажуваат Сара, среќна, со својот син.
Да не го имате гледано некој? Или па да го знаете името на филмот?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Минатата недела играше овој филм на канал5 ама го нема на програмата на нивниот веб сајт. Во него имаше една девојка по име Сара која е разведена и ќе оди кај своето дете, кое не живее со неа, а притоа попатно сретнува човек кој бара превоз до неговото родно место бидејќи за неколку дена тој прави свадба. Тие заедно се качуваат во еден автобус со пензионери и притоа се претставуваат како брачен пар , а тој типот демек е некој доктор. Тој се заљубува во Сара и кога пристигаат точно на неговата свадба тој планира да ја откаже. Но, сепак Сара си заминува без глас, а тој се жени за својата сакана. На крајот ја прикажуваат Сара, среќна, со својот син.
Да не го имате гледано некој? Или па да го знаете името на филмот?
http://www.imdb.com/title/tt0141098/

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Изгледа на форумов имав прочитано за филмот, и не ми текнува како се викаше. Знам дека повеќе луѓе, кои не се познаваат меѓусебно, поради некое невреме или нешто слично се засолнуваат негде. После изгледа почнуваат да исчезнуваат од таму еден по еден, и дознаваат дека се сите некако поврзани. Изгледа на сите на ист ден им беше роденден, не сум сигурен.
Ај некој ако го знае нека каже име.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Изгледа на форумов имав прочитано за филмот, и не ми текнува како се викаше. Знам дека повеќе луѓе, кои не се познаваат меѓусебно, поради некое невреме или нешто слично се засолнуваат негде. После изгледа почнуваат да исчезнуваат од таму еден по еден, и дознаваат дека се сите некако поврзани. Изгледа на сите на ист ден им беше роденден, не сум сигурен.
Ај некој ако го знае нека каже име.
Identity (2003)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
Црно бел филм доста стар,на телевизија на мтв во тоа време го даваа нонстоп, само се секавам
Магаре збореше во филмот.

Kajgana Shop

На врв Bottom