Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
No Messi,No Party !!!
Стварно Барса не е Барса ако не игра Меси.И 5-0 да тепаме пак не е то то.Знае да направи атмосфера во трибините со своите продори и дриблинзи.Уф како не влезе таа при шансата со Алвес комбинацијата :mad: ...
Браво за Цеск и Чави....
Комотно може да играме со резервите на гостински терен кај Осасуна,тоа беше и барањето на Пеп...
Сега чекам од Пеле некој коментар дека Меси не дава голови со гз,па да почне и тоа да го направи ;)
Честито победа....

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.611
Значи брачата Цеск и Лео ја решија и Осасуна. :LOL:

Не знам што да кажам повеќе освен VIVA LA DOMINACION!

Не знам ни кој да одберам за Man of the match. Сигурно еден од овие 4ца:
-Цеск, мистер Фабрегас со 2 гола и 1 асистенција, како и филигранското везење беше одличен вечерва.
-Чави, маестро Ернандез, chameleon eyes, 3 асистенции, какви топки само може да ти намести човекот, ми се чини да го викнам да игра позади мене јас ќе освојам златна копачка.
-Меси, вонземјанецот Лео. За него нема потреба да се трошат зборови. Си влезе во 2ро полувреме, си даде 2 гола, го реши овој двомеч.... Стварно имаме многу вонземјанци во тимот, како Цеск, Иниеста, Чави, Дани.... ама Меси е бр. 1. Само луд човек може да го оспорува тој факт.
-Дани, луди Бразилац Алвес :D, беше одличен вечерва, како и секојпат сезонава кога игра типично крило, без да се замара со враќање напред, каква само разлика прави во нападот.

И пак ќе кажам, ДОМИНАЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА.

П.С.

Капитенот Карлес Тарзан Пујол на сред меч изведуваше стриптиз покрај аут-линијата. :icon_lol:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Ајде честито нека ни е победата, не бев во можност за жал да го проследам овој дуел, но по видеата што ги погледнав, нема што да зборувам , ДОМИНАЦИЈА .....

Да слушнам кој е следен противник ?????? Тимот кој ако треба нема ни да постои, само ние да не сме шампиони ..... Еспањол на Cornella-El Prat , не не очекува, НИЕ ГИ ОЧЕКУВАМЕ ;)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Честита победа, според видеава и те каква доминација сме имале на натпреваров. Следни ни се градските „ривали“, како што погоре беше спомнато тимот што би дал се само ние да не земеме титула, а тоа го има правено во минатото. Очекувам шоу и на тој натпревар.
ДОМИНАЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА!

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Честито победа, маестрална игра..
и еве едно видео од чичко ви Чави :)

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде момци нека ни е честито победата,одличен меч... одличен почеток на новата година:icon_lol: следен противник е Еспањол градскиот ривал кој се би дал само да не земеме ние титула,но јас мислам дека нема што да бара Еспањол на тој меч.. мој тип за тој меч 0:3:icon_lol:

I

IBIZA SOUND

Гостин
dvajcata golemi plackovci special five i kiki nemalo da prisustvuvaat na dodeluvanjeto na zlatnata topka :pos:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
dvajcata golemi plackovci special five i kiki nemalo da prisustvuvaat na dodeluvanjeto na zlatnata topka :pos:
Епа нема да присуствуваат ќе треба први да честитаат од мака на кики ќе му се растопи гелот пред сите:pos:
Инаку што е работава со отворениот трениг за јавноста,дали тоа ќе биде пракса или ова е само добар маркетинг на Росел ?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Епа нема да присуствуваат ќе треба први да честитаат од мака на кики ќе му се растопи гелот пред сите:pos:
Инаку што е работава со отворениот трениг за јавноста,дали тоа ќе биде пракса или ова е само добар маркетинг на Росел ?
Секоја година т.е сезона Барса има по еден отворен тренинг, до лани влезот беше фри, оваа година мислам дека се наплатувало по нешто симболично. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom