Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Според Фокс Спорт, уругваецот Диего Форлан овие денови би требало да пристигне на Камп Ноу. Преговорите на Барселона и Интер околу преминувањето на Диего Форлан на Камп Ноу се во финална фаза.

Хмммммммммммммммм :свиркам:

:eek: од кај излезе сеа ова наеднаш

на позајмица или ќе се дават непотребни пари?

Пеп , НАЈДОБАР ТРЕНЕР ВО 2011 според Институтот за Фудбалска Историја и Статистика ;) Четири години е тренер, два пати е прогласен за НАЈДОБАР ......Дефинитивно НАЈГОЛЕМИОТ виновник за успесите на Барселона, капа настрана и голема благодарност секако и до играчите, ама пак ќе повторам ПЕП е главната причина за сите успеси, за овој ТОТАЛЕН ФУДБАЛ и за оваа ТОТАЛНА ДОМИНАЦИЈА GRACIAS PEP :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Ако дојде Форлан, има да го хејтам на секоја утакмица:mad:

Не си правете екскурзии со умот, каков Форлан, какво купување? Се знае, во јануарскиот преоден рок од Барса нема да си замине никој и нема да дојде никој. Тоа е се. :)

Neka dojde be,kakov problem gledate vo toa ? Neka si sedi na klupa i ke igra 30 minuti na sekoj tret mec,vo mecevi za kupot ili pak ako igrame premnogu mecevi za kratko vreme.No,pod uslov da dojde na pozajmica.....

Само ја пренесуваат шпекулацијата како таква (rumor).
Не мора да значи дека има било каква вистина во неа. Обично нема.

И да, нека му е честито наградата на Пеп, нека му се множат уште многу такви. Сега нека го продолжи договорот со Барса и за наредната сезона. :)
П.С. Мурињо му честитал на Пеп за наградата и изјавил дека Пеп заслужено ја освоил. Дефинитивно почнувам да верувам во 2012-крај на светот. :pos:

Цццц
шо му фали на форлан да дојде на позајмица и да влегува како ларсон,секое влегување по едно голче ќе брцне :)

За многу години Божиќ. Христис се роди!
П.С. У мене се падна паричката :D

Дон Андрес е фит за Еспањол ....

Ондак идеме жустро :)

Виктор​
Дани Пиќе Абидал​
Бускетс​
Чави Иниеста​
Цеск​
Педрито Меси Алексис​
Па да видеме кај ќе им е крајот на шугавиве ....​

Kajgana Shop