Пост на кој сте се изнасмеале

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Избришав 55 мислења од темава. Во ред е сеир, ама со усул. Глорија, не сфаќај лично, темава е за зезанција, најди и ти смешен пост и постирај го тука. Не мора со сите да се објаснуваш. И така, продолжете... Само да ве известам. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Вистината е како песничка, Вистината е како сказна
Кој на Неа и’ се противи, самиот си нанесува казна!
Подфорум Религија, where amazing happens! :vozbud:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Вчера на Eurosport ја даваа Милан-Ливерпул финалето во Турција...Двапати се препотив и мислев дека тоа на Шева у 120 минута овој пат ке влезеше...немогуче работа
хахаах ах тоа финале .....

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
draga denes vremeto e studeno znam deka cela nedela ke bide studeno a mene me cekaat prosetki vleckane po nadvor i obvrzki sto ne mi se odpagaat edbostavno rasporedot mi e prepoln so glupavi obvrzki koi mene ne mi se ic vazni neznam kako da izbegam od niv mi se odi da pla cam
Само замислете дека ова е пишувано од некоја државна институција, прошетки на дневна база, распореди, мене ме потсети на дневник од протагонист во One flew over the cuckoo's nest. :icon_mrgr:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Ако ги имаш тие способности зошто не ги инвоцираш или евоцираш, што и да е, тие "Гоетски суштества", за да ти помогнат тебе или на твојата фамилија. Јас на пример, кога би ја имал таа способност, би инвоцирал едно десетина суштества дневно: Супермен да ја однесе девојка ми на работа кога доцни (ако не е зафатен и да ја врати дома), Бетмен ако некој ме закача на улица, лавот од нарнија за да имам егзотично милениче дома, Мери Попинс да пее и да брише прашина по дома, Исус на вели петок за да го распнам во дневна, Мухамед за да идеме да шмекаме малолетнички.....ехеј долга и широка е листата...
Прирачник за инвокација на Marvel/DC суперхерои и јунаци од светот на белетристиката. За first-world употреба.
Мошне поучно четиво.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Сакал да ја пушти девојка му со Супермен... будала човек :pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Ај забришете се, почнаа гомна да ви паѓаат од устата... Нели ве учеле дома на бон тон? Затвори ја устата кога јадеш!
И уште нешто.Ова е најверојатно крпа за прашина бришење, не е тоалетна :P

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
И уште нешто.Ова е најверојатно крпа за прашина бришење, не е тоалетна :P
Не и` се мешај у штипки и крпи. Чим ја постирала таа крпа мора да врши работа. Од искуство пишуе цурата, не збори на памет.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Нема потреба да се цитира ГГГ...лоРРи...ЈЈЈааа во темава... и онака секое напишано мислење и е за тука...
Толку ти се смешни нејзините мислења ?

п.с порано во темава се ставаа мислења што стварно можеа да те изнасмејат сега слабо ...

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Ааахахахахаааааа :pos:

Претерувате со Чак Норис.Тој е само актер, да беше силен, сега ќе доеше и ќе ми ја треснеше главата од тастоигбснбфв нцфгв јм,јхј,гхбодфџјгбвнфц

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
no comment !!
ЗАМП бисер до бисер нижат. се натпреваруваат на кој поголема глупост ке му истекне. авторски права за на свадба музиката, авторски права за слушаш радио во јавен објект, авторски права за нензнам што. треба да им објасни некој онака како би изгледал авторски ќотек ве некоја темна уличка со оригинал безбол палка и авторски права да ја користиш. за да прават разлика меѓу авторски ќотек и онај обичниот со обично дрво или шипка.
Good one! :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Kajgana Shop

На врв Bottom