@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.114
Ќе скапете 2 јајца во чинија со лажица ќе ги замешате па ќе ставете тава на рингла со зејтин и по 3 мин. ставаш јајцата .
Ќе скапете 2 јајца во чинија со лажица ќе ги замешате па ќе ставете тава на рингла со зејтин и по 3 мин. ставаш јајцата .
Дали во ист момент да ја прашам и за плановите и за деновите? Иначе, фала многу за советите и поддршката.
Спонтаност каде ти е креативноста и премногу сериозни работи да зборуваш.Ако е премногу згодна речи тоа е криминал да биде толку привлечна за машкиот пол,одсега ќе мора да зборам со адвокатот пред да почнам нешто сериозно со тебе и ред други работи.Почни од најниското ниво со здраво како си и заврши со кафе состанок или слушај работи што ја интересираат драма,музика и предложи и нешто што имате заеднички интерес.
само јас помислив на ова?
сум се мочал од смеењеДа.
Иначе интересно, ако не работи со ресетирање на BIOS-от (тргнување на батеријата и ставање повторно) може... е вирус во правата форма на вирус, ти го поебува компјутерот, а не онака површински Windows само Интересно, интересно...
se zapisav gimnazija i eden drugar me zaeba,mi go dade Black album od Metallica i celo sredno zenska ne vidov
Затоа ко ќе се возиш во вторник и петок во ЈСП, облекувај се вака:
Па да видиш тогаш како ќе бегаат пенизонериве...
Џабе е и така да се облечеш кога носат лук и праз со нив и овој од тоа би избегал
И општо цела тема за ЈСП е урнебес.Ако не ти е денот слободно отвори јаГрешка си, вампири бегаат од лук Смртта не бега, ко ќе иди... иди!
Баш би сакал онака преправен да го потчукнам некое деде по рамо и да му речам: ајде, одиме... тргнувај!
Навистина светот полудел.Шако 1/2Ментол ееејДК,
Денеска видов како едни деца одлепуваат плакат на Шако Полумента. Го одлепуваа внимателно, бидејќи едното сакаше да го носи дома и да си го залепи в соба. Светот дефинитивно полудел.
Тоа беше Стефан 2011 сега е подобренЉубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!
Ахахахахааааа ако има адвокат на форумов нека ми прати мобилен на пп
Нејмар, Балотели, Тиаго Силва и Евра, не за друго да се измешаме малку све шпанци сме, малку и французи, бразилци, италијанци...
И Суарез може, за од време на време да ги потсеќа сите гореспоменати со каква боја се.
Води гу дечко у кафиќ девојку му, и доваѓа келнер, и ги прашуе:
- Изволте, што сакате?
Девојка: Ја сакам сок од кока колу.
Дечко: Ја сакам да ми удриш едн шамар за да знам кд сам гу извеја овуј краву у чаршију.
Кумановска поезија:
Ноќ..тишина..види каква е месечина..ја гол, ти гола, ебаја би и мртвога вола, а камоли тебе љубави моја
SenSeiнека стават клуч на темава, или нека ја избришат администраторите пошто не можев да најдам опција за бришење
и очекувам одма коментари од типот, ноб си и некое слично трoлање
Galebноб си
и некое слично тролање
Како тоа не ти работи пејстот?Не можам цитати да ви ставам не ми работи пејстот па ќе морам рачно
Така.....нема копи пејст. Односно копи можи и да има ама кога ќе дојди време за пејст едноставно е бледо и не можи да се одбери како опција.Како тоа не ти работи пејстот?
Ова значи дека Copy ти е расипано, затоа нема PasteТака.....нема копи пејст. Односно копи можи и да има ама кога ќе дојди време за пејст едноставно е бледо и не можи да се одбери како опција.
Имаш еден чест вирус закачено, скенирај со малвербајст антималвер програмот, ќе исчистишТака.....нема копи пејст. Односно копи можи и да има ама кога ќе дојди време за пејст едноставно е бледо и не можи да се одбери како опција.
И тоа ли има...?Имаш еден чест вирус закачено, скенирај со малвербајст антималвер програмот, ќе исчистиш