Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!
Ахахахахааааа ако има адвокат на форумов нека ми прати мобилен на пп :pos:
Дали во ист момент да ја прашам и за плановите и за деновите? Иначе, фала многу за советите и поддршката.
Спонтаност каде ти е креативноста и премногу сериозни работи да зборуваш.Ако е премногу згодна речи тоа е криминал да биде толку привлечна за машкиот пол,одсега ќе мора да зборам со адвокатот пред да почнам нешто сериозно со тебе и ред други работи.Почни од најниското ниво со здраво како си и заврши со кафе состанок или слушај работи што ја интересираат драма,музика и предложи и нешто што имате заеднички интерес.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319

само јас помислив на ова?
Да.

Иначе интересно, ако не работи со ресетирање на BIOS-от (тргнување на батеријата и ставање повторно) може... е вирус во правата форма на вирус, ти го поебува компјутерот, а не онака површински Windows само :) Интересно, интересно...
сум се мочал од смеење :pos:

se zapisav gimnazija i eden drugar me zaeba,mi go dade Black album od Metallica i celo sredno zenska ne vidov
:pos::pos:

Листајте од почеток на темава,има ептен јаки коментари:ROFLMAO:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Затоа ко ќе се возиш во вторник и петок во ЈСП, облекувај се вака:

Па да видиш тогаш како ќе бегаат пенизонериве...
Џабе е и така да се облечеш кога носат лук и праз со нив и овој од тоа би избегал:pos:
Грешка си, вампири бегаат од лук :) Смртта не бега, ко ќе иди... иди!
Баш би сакал онака преправен да го потчукнам некое деде по рамо и да му речам: ајде, одиме... тргнувај!
И општо цела тема за ЈСП е урнебес.Ако не ти е денот слободно отвори ја :pos:

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
ДК,

Денеска видов како едни деца одлепуваат плакат на Шако Полумента. Го одлепуваа внимателно, бидејќи едното сакаше да го носи дома и да си го залепи в соба. Светот дефинитивно полудел.
Навистина светот полудел.Шако 1/2Ментол еееј:pos:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Во темата: "Кој фудбале би сакале да дојде во вашиот омилен тим"
Нејмар, Балотели, Тиаго Силва и Евра, не за друго да се измешаме малку све шпанци сме, малку и французи, бразилци, италијанци... :D
И Суарез може, за од време на време да ги потсеќа сите гореспоменати со каква боја се. :icon_lol:

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Води гу дечко у кафиќ девојку му, и доваѓа келнер, и ги прашуе:
- Изволте, што сакате?
Девојка: Ја сакам сок од кока колу.
Дечко: Ја сакам да ми удриш едн шамар за да знам кд сам гу извеја овуј краву у чаршију.

Кумановска поезија:
Ноќ..тишина..види каква е месечина..ја гол, ти гола, ебаја би и мртвога вола, а камоли тебе љубави моја :icon_mrgr:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Не можам цитати да ви ставам не ми работи пејстот па ќе морам рачно :D
Johnny Tran ја отворил по втор пат темата за 12те луѓе во 101 во Кочани

Johnny Tran
нека стават клуч на темава, или нека ја избришат администраторите пошто не можев да најдам опција за бришење
и очекувам одма коментари од типот, ноб си и некое слично трoлање
SenSei
Galeb
и некое слично тролање :P
:pos::pos::pos::pos:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Како тоа не ти работи пејстот? :)
Така.....нема копи пејст. Односно копи можи и да има ама кога ќе дојди време за пејст едноставно е бледо и не можи да се одбери како опција.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Така.....нема копи пејст. Односно копи можи и да има ама кога ќе дојди време за пејст едноставно е бледо и не можи да се одбери како опција.
Ова значи дека Copy ти е расипано, затоа нема Paste :pos:
Расипано еј... ова е прв пост кој ми е смешен додека си го пишам и сам си го постирам во темава :)
Со тастатура пробај, crtl+c и ctrl+v :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Имаш еден чест вирус закачено, скенирај со малвербајст антималвер програмот, ќе исчистиш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom