Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ех не заебавај, баш добро глуми Кристен Стјуарт. Остај ти што се појавува во тинејџерски филмови.
92082_700b.jpg

Ќе и треба некое време да се испере за Твајлајт ама тоа не значи дека нема да ја биде. Ја гледав во овој филм http://www.imdb.com/title/tt0378793/ и не беше лоша колку што памтам. Инаку ова девојче http://www.imdb.com/name/nm0447695/ што глумеше во Твајлајт има 10 пати повеќе талент, ако сте го гледале Up in the Air знаете за што зборувам.

Темата не е турлитава, таков е концептот. Туку пребарувачот не е баш добар.
Па не би било лошо на првата страна да се стави „содржина“ со страни на филмовите каде што започнува дискусијата.
Глупа идеја, али очигледно единствена кога веќе пребарувачот не функционира.

Да, може да направиме некој апдејт кога ќе имаме време да ја пребараме цела тема одново...

За Кирстен Стјуард не знам, ама филмов би го гледал ради Шарлиз Терон.
Нов трејлер за Snow White and the Huntsman

In Time
Каша попара е филмов.....Забавен е за гледање, онака да убиеш време, ама очекував повеќе од филмов искрено.

Знае некој кој филм ќе се прикажува во Рамстор од 30ти во 3D?

Сакав да чкртнам рецензија за The Guard ама немам време, една голема препорака за филмов, од мене има голем бел бумбар затоа што не памтам кога последно олку се смеев на филм. 2011 беше крш година за филмови, ама овој е нешто подобро направено во последниве неколку години во жанрот комедија. Инаку британски хумор... видете ја и актерската постава и се ќе ви биде јасно.
Филмот не се фокусира толку на приказната колку на ликовите и нивните "проблеми".
Знае некој кој филм ќе се прикажува во Рамстор од 30ти во 3D?
Ова сигурно 3D? Во Рамстор? Прв пат слушам, линк нешто имаш?

Сакав да чкртнам рецензија за The Guard ама немам време, една голема препорака за филмов, од мене има голем бел бумбар затоа што не памтам кога последно олку се смеев на филм. 2011 беше крш година за филмови, ама овој е нешто подобро направено во последниве неколку години во жанрот комедија. Инаку британски хумор... видете ја и актерската постава и се ќе ви биде јасно.
Филмот не се фокусира толку на приказната колку на ликовите и нивните "проблеми".
Добар филм

Не ми се верува, ако имаа можност за 3Д проекции ќе се дознаеше. Не е мала работа. :)

Незнам дали е оваа точната тема али.. Која од триве серии да почнам да ја глеам? Ваша препорака?

Terra Nova, The Walking Dead или American Horror Story?​

Незнам дали е оваа точната тема али.. Која од триве серии да почнам да ја глеам? Ваша препорака?​
Terra Nova, The Walking Dead или American Horror Story?​
Ако си љубител на научно-фантастични серии-Terra Nova
Доколку сакаш зомби-хорори-The Walking Dead
Ако сакаш хорор приказни (духови...)-American Horror Story

Јас сум ја гледал втората, и искрено ти ја препорачувам. За останатите не сум компетентен да говорам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom