Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
И Кристен Стјуарт ја упропастува екипата за филмов.
Ех не заебавај, баш добро глуми Кристен Стјуарт. Остај ти што се појавува во тинејџерски филмови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Кристен Стјуарт ја упропастува екипата за филмов.
Ех не заебавај, баш добро глуми Кристен Стјуарт. Остај ти што се појавува во тинејџерски филмови.
Па не би било лошо на првата страна да се стави „содржина“ со страни на филмовите каде што започнува дискусијата.Темата не е турлитава, таков е концептот. Туку пребарувачот не е баш добар.
Ова сигурно 3D? Во Рамстор? Прв пат слушам, линк нешто имаш?Знае некој кој филм ќе се прикажува во Рамстор од 30ти во 3D?
http://twitter.com/#!/RamstoreMall/status/150971818684063744Ова сигурно 3D? Во Рамстор? Прв пат слушам, линк нешто имаш?
Добар филмСакав да чкртнам рецензија за The Guard ама немам време, една голема препорака за филмов, од мене има голем бел бумбар затоа што не памтам кога последно олку се смеев на филм. 2011 беше крш година за филмови, ама овој е нешто подобро направено во последниве неколку години во жанрот комедија. Инаку британски хумор... видете ја и актерската постава и се ќе ви биде јасно.
Филмот не се фокусира толку на приказната колку на ликовите и нивните "проблеми".

Ако си љубител на научно-фантастични серии-Terra NovaНезнам дали е оваа точната тема али.. Која од триве серии да почнам да ја глеам? Ваша препорака?Terra Nova, The Walking Dead или American Horror Story?
Незнам дали е оваа точната тема али.. Која од триве серии да почнам да ја глеам? Ваша препорака?Terra Nova, The Walking Dead или American Horror Story?