Ти доста се срамиш со овие коментари...Во неделата напнавте за Арсенал што не му суделе пенал со Сити (што пола од судиите не би го суделе),а денес без врска пенал за Арсенал судеше..
Значи, почна со пост каде што потенцираш дека со просечен состав, Манчестер Јунајтед е во потера по „милијардерите на врвот“. Јас ти реплицирам дека тоа е доказ дека првенството е канта. Ти одговараш дека тоа е заслуга на Ферги. Јас пак реплицирам дека Ферги секако има удел во тоа, меѓутоа Манчестер во јака средина е слаб, без разлика дали Ферги или Исус е тренер. И дека, доколку Манчестер со таквиот крш состав пак не беше втора најдобра екипа во ПЛ, ами имаше уште две три ко Сити, ќе губеше троа почесто и немаше да биде во такво издание...Синко, болдираното ти е сувопарна реалност, сам себе убијал.
Поздрав од виган
Само да те цитирам, за да имам доказ, да не случајно го избришеш мислењето....пак после ние сме се рчкале, сељачки кажано....доообр доообро....патем, кај бевте пред ова коло да коментирате, кога имавме исто бодовиТи доста се срамиш со овие коментари...
Поздрав до фановите на Ливерпул кои имаа подобар состав од Арсенал, кои направија најдобри трансфери летово, кои не земаа ниту еден просечен играч. Имате подобар тим од Арсенал, ако ги рачунаме петлињата на Арсенал.
Бтв, поздрав до Фросе, ја погодив Фулам-Јунајтед a?
Прв пат да заврши сезона пред боксинг деј. Шо е работава, лок аут има во ПЛ ко во НБА?!Ти доста се срамиш со овие коментари...
Поздрав до фановите на Ливерпул кои имаа подобар состав од Арсенал, кои направија најдобри трансфери летово, кои не земаа ниту еден просечен играч. Имате подобар тим од Арсенал, ако ги рачунаме петлињата на Арсенал.
Не се сеќаваш дека си игра мајтап со тебе? Те дупи во здрав мозок (ако имаш трошка)Значи, почна со пост каде што потенцираш дека со просечен состав, Манчестер Јунајтед е во потера по „милијардерите на врвот“. Јас ти реплицирам дека тоа е доказ дека првенството е канта. Ти одговараш дека тоа е заслуга на Ферги. Јас пак реплицирам дека Ферги секако има удел во тоа, меѓутоа Манчестер во јака средина е слаб, без разлика дали Ферги или Исус е тренер. И дека, доколку Манчестер со таквиот крш состав пак не беше втора најдобра екипа во ПЛ, ами имаше уште две три ко Сити, ќе губеше троа почесто и немаше да биде во такво издание...
А ти ми викаш „сам себе го убијал“?
Само да те цитирам, за да имам доказ, да не случајно го избришеш мислењето....пак после ние сме се рчкале, сељачки кажано....доообр доообро....патем, кај бевте пред ова коло да коментирате, кога имавме исто бодови
ми го спопика, мора да признаам......thumbs up, бел бумбар, like....мајкДосадно ми е бе, затоа.
како некое маче, од сокаче.....ќе дојдеш, ќе не поребраш....и тоа е тоагледам Сити уште прв...
Што и да е, само да не мислиш дека тоа ми беше оправдување дека ќе си ме цитирал, ќе си ме имал за доказ. Колку сакаш цитирај ме и секој ден потсеќај се на постов, ич не ми е гајле. Ако мислиш дека е оправдување, нека биде мојот пост наменет тогаш за пријателот Harlots of 42nd street што коментирал под тебе.ми го спопика, мора да признаам......thumbs up, бел бумбар, like....мајк
Очигледно не си ме сфатил....неам ништо против тебе лично како форумџија или што ти знам јас...него поентата ми беше, дека ние сме ги почнувале сите закачки на форумов, па да соберам докази, за да имам алиби...за мои можни испадиШто и да е, само да не мислиш дека тоа ми беше оправдување дека ќе си ме цитирал, ќе си ме имал за доказ. Колку сакаш цитирај ме и секој ден потсеќај се на постов, ич не ми е гајле. Ако мислиш дека е оправдување, нека биде мојот пост наменет тогаш за пријателот Harlots of 42nd street што коментирал под тебе.
Таман работа бе, nothing personal. Навиваме за ривали, сигурно нема да се сложуваме за се и сешто околу клубовите.Очигледно не си ме сфатил....неам ништо против тебе лично како форумџија или што ти знам јас...него поентата ми беше, дека ние сме ги почнувале сите закачки на форумов, па да соберам докази, за да имам алиби...за мои можни испади
Ај не му се пуштај на администраторите, ако сакаш ! ))))))))Ти доста се срамиш со овие коментари...
Небаре 100 бода бегате. Само 2 бода се во прашање синко. Ако имавте толку појак состав сега први ќе бевте. Ама ајде..........Ти доста се срамиш со овие коментари...