Elder Scrolls V: Skyrim

• Креатор на темата Креатор на темата printf
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми досади после 45 сати играње. Ги поминав квестовите кои ми изгледаа интересно. Може ке ја играм пак кога ќе излезат некои кул модови

Ахој, игра некој или ви досади :)

Некој што ги минал квестовите од dark brotherhood, како е можно у Солитуд да извршиш убиство врз една женска особа, а стражарите да не те обвинат...не ми успеа на ниеден начин да не ме обвинат иако цело време бев hidden па морав да бегам низ врата надвор од градот.
Исто и убиство на еден империал ...секогаш до него се стражари, у било кој град (мора да се убие у град инаку лесно е надвор од град, нема сведоци). Пробувам оддалеку со стрели (најтивко оружје на дистанца) качен на некој кров во темен ќош и сникинг негде 90 плус додатоци за сникинг...стражарите веднаш ме наоѓаат и бркаат низ градот.
Могуќе е да се помине некако незебележан, успеал некој?

Не се сеќавам точно за кое убиство зборвиш, но обично јас чекав да одат на спиење и после со dagger да ги убијам. Од 11PM до 4AM скоро сите спијат.

Незнам дали знаеш, но на копчето "T" можеш да го употребиш за побрзо да поминит времето.

Да, другите додека одмораат на страна или спијат ги кинам (stealth damage x 2). Овој никогаш не спиеше, само се врткаше околу стражарите...И така имам висок speechcraft па ќе морам као што кажа Смерт, со пари.

Да, другите додека одмораат на страна или спијат ги кинам (stealth damage x 2). Овој никогаш не спиеше, само се врткаше околу стражарите...И така имам висок speechcraft па ќе морам као што кажа Смерт, со пари.
Abe valgaj divo ko ORK sto vlaga :)

Денес ја почнав, стигнав до dungeon-от за да му најдам мапа на волшебникот од Whiterun. Играта е одлична, интересна. Само може некој да ми помогне, што скилови да одберам, гледам има многу во менито. Исто, како учам нови спелови? само една книга најдов, и од неа ми научи спел? Оние што се bind-нуваат на рацете.
И ако некој има проблем со FPS а има ATI картица нека пише, одма ќе му помогнам. Мене ми вади 70-80 constant fps.

Денес ја почнав, стигнав до dungeon-от за да му најдам мапа на волшебникот од Whiterun. Играта е одлична, интересна. Само може некој да ми помогне, што скилови да одберам, гледам има многу во менито. Исто, како учам нови спелови? само една книга најдов, и од неа ми научи спел? Оние што се bind-нуваат на рацете.
И ако некој има проблем со FPS а има ATI картица нека пише, одма ќе му помогнам. Мене ми вади 70-80 constant fps.
Одбери шо ти душа сака :D Сериозно, не можеме да ти помогнеме што скилови да одбереш, тоа е до тебе.
Нови спелови (ако планираш да си магионичар) си учиш со книгите (кај шо си отишол кај магионичарот, прашај го шо има за продавање, голем избор има). Ако не планираш да си магионичар нема магии (мислам моеш да изучиш али не се weapon related). Не е ко на вов - вориор да има милион магии.

Левел 32 сум , стигнав до квестот каде треба да го убијам Алдуин , (не првиот пат каде он бега на крајот) значи каде леташ со змеј на планината каде се крие Алдуин. Арно ама многу ми е тешко некако, Норд сум, вориор ,two hand 90 ...ама сепак тие dredlordovite што го чуваат ми се премногу. Исто така имам квест да го убијам Партонакс змејот кај хај грохтар.. а некако несакам. оти греј бирдс ми велат да не го убивам,а као да немам избор?? некој да даде совет ? поздрав

Малце нубско,ама нема везе.
Кога би ја симнал играва на следнава конфигурација како би ,,лизгала`` играва :
Dual Core @ 2.50 ghz
nVidia GeForce 9500 Gt 1GB
2 GB RAM? :)

Dual Core @ 2.50 ghz

Ќе ја тераш на Low безгајле. Не би требало да сецка.

Dual Core @ 2.50 ghz
Ќе ја играш на HIGH само ќе намалиш резолуција. Јас имам слична конфигурација и на HIGH ја тепам без да ми сецка

Лекот за нарачни убиства од thieves guild и dark brotherhood на јавно место во град или покрај други НПЦ-ја. До одреден левел -лвл. 9 мислам беше, ќе си најдете една обична магија (од illusion spells) и од затскриено место ќе ги плеснете со неа...ја веќе не ги ни напаѓам нешто посебно, стражарите и другите НПЦ-ја ги убиваат за мене :)

Левел 32 сум , стигнав до квестот каде треба да го убијам Алдуин , (не првиот пат каде он бега на крајот) значи каде леташ со змеј на планината каде се крие Алдуин. Арно ама многу ми е тешко некако, Норд сум, вориор ,two hand 90 ...ама сепак тие dredlordovite што го чуваат ми се премногу. Исто така имам квест да го убијам Партонакс змејот кај хај грохтар.. а некако несакам. оти греј бирдс ми велат да не го убивам,а као да немам избор?? некој да даде совет ? поздрав
Користи само шаутови и криј се.Пожелно е Партонакс да го убиеш за да си продолжиш со мисиите на Blades.

Абемкако да зезмам оружјево рака? :D
Имам два iron swords и еден great sword?
Ги имам во инвенори equiped,ама го немам во раце?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom