- Член од
- 16 јануари 2011
- Мислења
- 362
- Поени од реакции
- 127
Мене ми досади после 45 сати играње. Ги поминав квестовите кои ми изгледаа интересно. Може ке ја играм пак кога ќе излезат некои кул модови
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ахој, игра некој или ви досади
Некој што ги минал квестовите од dark brotherhood, како е можно у Солитуд да извршиш убиство врз една женска особа, а стражарите да не те обвинат...не ми успеа на ниеден начин да не ме обвинат иако цело време бев hidden па морав да бегам низ врата надвор од градот.
Исто и убиство на еден империал ...секогаш до него се стражари, у било кој град (мора да се убие у град инаку лесно е надвор од град, нема сведоци). Пробувам оддалеку со стрели (најтивко оружје на дистанца) качен на некој кров во темен ќош и сникинг негде 90 плус додатоци за сникинг...стражарите веднаш ме наоѓаат и бркаат низ градот.
Могуќе е да се помине некако незебележан, успеал некој?
Abe valgaj divo ko ORK sto vlagaДа, другите додека одмораат на страна или спијат ги кинам (stealth damage x 2). Овој никогаш не спиеше, само се врткаше околу стражарите...И така имам висок speechcraft па ќе морам као што кажа Смерт, со пари.
Одбери шо ти душа сакаДенес ја почнав, стигнав до dungeon-от за да му најдам мапа на волшебникот од Whiterun. Играта е одлична, интересна. Само може некој да ми помогне, што скилови да одберам, гледам има многу во менито. Исто, како учам нови спелови? само една книга најдов, и од неа ми научи спел? Оние што се bind-нуваат на рацете.
И ако некој има проблем со FPS а има ATI картица нека пише, одма ќе му помогнам. Мене ми вади 70-80 constant fps.
Малце нубско,ама нема везе.
Кога би ја симнал играва на следнава конфигурација како би ,,лизгала`` играва :
Dual Core @ 2.50 ghz
nVidia GeForce 9500 Gt 1GB
2 GB RAM?![]()
Ќе ја играш на HIGH само ќе намалиш резолуција. Јас имам слична конфигурација и на HIGH ја тепам без да ми сецкаМалце нубско,ама нема везе.
Кога би ја симнал играва на следнава конфигурација како би ,,лизгала`` играва :
Dual Core @ 2.50 ghz
nVidia GeForce 9500 Gt 1GB
2 GB RAM?![]()
Користи само шаутови и криј се.Пожелно е Партонакс да го убиеш за да си продолжиш со мисиите на Blades.Левел 32 сум , стигнав до квестот каде треба да го убијам Алдуин , (не првиот пат каде он бега на крајот) значи каде леташ со змеј на планината каде се крие Алдуин. Арно ама многу ми е тешко некако, Норд сум, вориор ,two hand 90 ...ама сепак тие dredlordovite што го чуваат ми се премногу. Исто така имам квест да го убијам Партонакс змејот кај хај грохтар.. а некако несакам. оти греј бирдс ми велат да не го убивам,а као да немам избор?? некој да даде совет ? поздрав