Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.905
Поени од реакции
11.664
Still to play..

Man City: Arsenal (home)(away), Liverpool (home), Spurs (home), Chelsea (home), Man Utd (home)
Man Utd: Arsenal (away), Chelsea (away), Liverpool (home), Spurs (away), Man City (away)
Сити може да го победи арсенал дома, но венгер нема да дозволи по вторпат да изгубат во лондон. Ливерпул се појаки во гости, но значи дека може да го победат сити дома, па најверодостојно би било нерешено. Од челзи ќе го папнат, ако игра дрогба, во спротивно АВБ нема шанса да им поклони 3 бода, ама може 1. Јунајтед нема да го победат пак, зошто цела фа ќе биде поткупена од Гил и Глејзерс кога ќе дојде дербиво, факт.
Кај Јунајтед нема што да пишувам, тотнем се пациенти, арсенал се приближуваат до тој статус, челзи се од секогаш јаки дома и или го плескаат јунајтед или јунајтед ги плеска нив, ливерпул нема да победат на олд трафорд, па ако сакаат овдешниве фанови нека се обесат од плачење, џабе, НЕМА!:icon_lol: Ама затоа на 28ми април кога мислам дека е дербито со селаниве, како што пишав погоре ќе го видите Алекс фергусон на терен како ги тепа балотели и манчини, додека руни им ја крши главата на пола одбрана а веб се прави наудрен...и титула, епа што мислевте?
Ова е показател како Манчестер Јунајтед може да ја освои титулата сезонава. :icon_mrgr:
Сите останати се можни кандидати од сенка...
Па нека почне сезоната...на крај краева и Тотнем нека освои.
Се надевам нема никој да си го свати ова лично и да почне да плаче...големи сте.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.814
Поени од реакции
12.203
Пак ќе те прашам.....ДАЛИ си ти нормален.......дали?! За првиот....само ќе ти кажам лето 2005.....милисекунди фалеа да отидеше во тој истиот конкурент.....милисекунди.....во последен ден го повлече БАРАЊЕТО за трансфер.....значи барање....!!! Не отиде...после неколку дена излезе со изјава, фанови навивачи...извинете...изедов гомна..во добро и во лошо ќе бидам тука....зоштоо за ова не го сереш Џерард.....?! Карагер...т.е. вториот....годината кога освоивме ЛШ.....дремеше доста време на клупа.....ти текнува ли на изјавите од типот...јас сум роден фан на Евертон...не би ми претставувало проблем да настапуувам во било кој друг тим од ПЛ.....ти текнува на тоа?! Почна да игра наредна сезона стандардно со Хипија....а Хенчоз го продадоа....па се насмеа дечкото...и стана столб со Хипија.....АМА нигде не излезе да каже дека тој ИЗЕЛ гомна со тоа што го изјавил....никаде нема демант, да каже...добро луѓе, грешка е...простете ми...!!!!! НИГДЕ!!! И за третиот што го спомна.....Сакаше да си иде летово....имаше понуда од Арсенал, тоа можат и они тука на форумов да ти потврдат....од 20 или 22 милиони фунти....НО....клубот не го продаде....зошто ќе паднела цената....немале да можат да извадат повеќе пари ако тој не е во тимот....(во неговата биографија го има ова, значи не лаже)......!!!

За крај...не навивај фиктивно...немој да бидеш квази фан.....читај малку, не туку лупај тука.....и гледај ги работите објективно........П.С. тешко се наоѓа реална љубов од играч кон тим...а да не е од младинска школа....РЕТКО......!!

Ти што мислиш, сите што играат за Ливерпул се животни фанови на клубот....и не смеат да го напуштат ако дојде подобра понуда....се лажеш бе брат, се лажеш самиот...а и тие што веруваат дека е така...не важи ова само за ЛФЦ...за сите ебани клубови низ светот.....!!! Според тебе, ако е топ играч и го напушти тимот е предавник...а ако е слаб играч, кој го ебе...а може вториот сака да се докажува и да напредува....па јас сум сведок колку ТИ го имаш серено Лукас....а сеа колку д**аш на него.....пред две години ќе беше, кој те ебе...иди во Јунајтед ако сакаш...а сеа ако отиде е предавник....Чекај бе....како така?!

Консолидирај си ги "редовите" брат...
Џерард - остана во Ливерпул!!
Карагер - остана во Ливерпул!!
Реина- остана во Ливерпул!!
Како што гледаш колку и да биле блиску сепак останале. Да си отидеа и за нив ќе го кажев истото (зависи како заминале). Од друга страна Торес да останеше ќе го кажев истото што го велам и за горенаведените. Се попишманил во последен момент и останал. Ама не - тој си отиде!!! А овие останале. Тоа што сакале да си одат е друга приказна. На никој не му се суди ако имал желба да убие некого туку му се суди ако убил. Па сега рачунај........
Второ - послабите играчи кои само земале плата и не придонеле ништо за клубот можат комотно да одат и да се ебат некаде. Сакале во Челзи, сакале во Сити, Јунајтед итн не ми е гајле. Та одел Поулсен во Челзи та одел у пичку материн мене ми е сеедно. Клубот не видел ќар од него нити пак еве во примеров Челзи ќе види ќар од него. Впрочем тие не би го ни зеле. А друго е со Торес. Типот постигна преку 80 гола за нас, беше во страшна форма и одеднаш оди во ривал да работи против нас. Е па не можи така. Тоа ни на роден брат не би му го простил а камоли него. Го излажале газдите..........добро. Сите ги излажаа не само него. Таман дојдоа нови газди и почнаа да си ги држат ветувањата типчево си отиде. Сакаше нов менаџер - го доби Кени. Сакаше партнер? Го доби - Суарез. Сакаше нови играчи? Ќе ги добиеше за кратко време ( Ливерпул ги доби летово . Да си отидеше изминатото лето во ред. Да си отидеше ова лето пак во ред. Ете го излажале добро. И новиве да го излажеа пак добро. Ама тие почнаа со остварување на ветувањата а овој си оди. За мене е предавник и крај. Не го сакам назад во никој случај.
Јоси Бенајун отиде во Челзи - добро, типот беше ок се скара со Рафа си отиде а ионака беше 30.
Раул сакаше да игра кај нас не можеше па го пуштија да си оди.
Алонсо сакаше да си оди - си отиде.
Никој од горе наведениве не ги мразам колку овој копуков. Уствари не ги ни мразам.
Ама Маскерано,Овен, Торес................за нив нема простување и ни ти ни Петко ни Трајко ни никој нема да ме убедите во спротивното. Едноставно не попуштам. Во право сум и воопшто не ме боли дали ти и компанија се согласувате или не

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^ Тоа што си тврдоглав, не значи дека си во право...идеш со нож во тенк, со глава во ѕид.....не знам како да ти кажам......не јас....не петко, не станко....господ да се симне тебе не може да ти објасни......само немој да бидеш горд со тоа.....тоа е крајно лоша особина......и знај, не сакам да го оспорам твоето навивање за Ливерпул.....напротив, само барам објективност...а очигледно нема да ја добијам :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Интересен податог . Колку играчи стартувале во последното коло и колку биле домашни фудбалери . Најмалку Англија . И донекаде клучот за лошите резултати на репрезентацијата

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.814
Поени од реакции
12.203
^ Тоа што си тврдоглав, не значи дека си во право...идеш со нож во тенк, со глава во ѕид.....не знам како да ти кажам......не јас....не петко, не станко....господ да се симне тебе не може да ти објасни......само немој да бидеш горд со тоа.....тоа е крајно лоша особина......и знај, не сакам да го оспорам твоето навивање за Ливерпул.....напротив, само барам објективност...а очигледно нема да ја добијам :)
Објективен сум и во право сум. Не против тенк, абе против цела армија ќе одам ама не отстапувам. Го мразам Торес и веќе реков - ќе умрам ама тоа нема да се смени. Ај сега мани едно пиво од мое име и тишина

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Сити може да го победи арсенал дома, но венгер нема да дозволи по вторпат да изгубат во лондон. Ливерпул се појаки во гости, но значи дека може да го победат сити дома, па најверодостојно би било нерешено. Од челзи ќе го папнат, ако игра дрогба, во спротивно АВБ нема шанса да им поклони 3 бода, ама може 1. Јунајтед нема да го победат пак, зошто цела фа ќе биде поткупена од Гил и Глејзерс кога ќе дојде дербиво, факт.
Кај Јунајтед нема што да пишувам, тотнем се пациенти, арсенал се приближуваат до тој статус, челзи се од секогаш јаки дома и или го плескаат јунајтед или јунајтед ги плеска нив, ливерпул нема да победат на олд трафорд, па ако сакаат овдешниве фанови нека се обесат од плачење, џабе, НЕМА!:icon_lol: Ама затоа на 28ми април кога мислам дека е дербито со селаниве, како што пишав погоре ќе го видите Алекс фергусон на терен како ги тепа балотели и манчини, додека руни им ја крши главата на пола одбрана а веб се прави наудрен...и титула, епа што мислевте?
Ова е показател како Манчестер Јунајтед може да ја освои титулата сезонава. :icon_mrgr:
Сите останати се можни кандидати од сенка...
Па нека почне сезоната...на крај краева и Тотнем нека освои.
Се надевам нема никој да си го свати ова лично и да почне да плаче...големи сте.

Еднаш сте начекале село без кучиња и одма сте најсилни, сети се во Мај оваа година како завршивте на натпреварот со Арсенал.

Напротив од твоево тврдење јас мислам дека Јунајтед зимава ќе оди надолу, има криза кај нив и тоа е факт.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Еднаш сте начекале село без кучиња и одма сте најсилни, сети се во Мај оваа година како завршивте на натпреварот со Арсенал.

Напротив од твоево тврдење јас мислам дека Јунајтед зимава ќе оди надолу, има криза кај нив и тоа е факт.
Факт е дека освен поразот со Манчестер Сити западнавме во мала криза ги тепавме утакмиците во Премиер лига со по 1 гол разлика, факт е дека Волците примија 4 комади наспрема 1 тоа ти е 3разлика факт е дека не сфаќаш ништо :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Да тргнеме настрана тоа со ЛШ, од дебаклот со Сити до пред мечот со Волвс, Јунајтед со таа каша попара одбрана што ја нарекуваат имаше примено само еден гол и тоа од непостоечки пенал. Воопшто ова не е криза, може само посветло да биде ако зимава дојде Кејхил или па да дојде некој во средина и Џонс да игра во одбраната.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Факт е дека освен поразот со Манчестер Сити западнавме во мала криза ги тепавме утакмиците во Премиер лига со по 1 гол разлика, факт е дека Волците примија 4 комади наспрема 1 тоа ти е 3разлика факт е дека не сфаќаш ништо :)
Факт е дека не играте како што треба, без Видич у одбрана до крај на сезона а и тенки сте у средина. Ако не купува Ферги ништо јас и ти може да се кладиме дека ќе падне манчестер кога ќе згуснат натпреварите околу нова година.

не играте како на почеток на сезона па одрекувај колку сакаш.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Интересен податог . Колку играчи стартувале во последното коло и колку биле домашни фудбалери . Најмалку Англија . И донекаде клучот за лошите резултати на репрезентацијата

Да беше до ова проблемот Франција сега ќе требаше да е рамо до рамо со Шпанија. :) Други се причините.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Warning! Warning!
Тепачка во кампот на Манчестер Сити, кој ако не Балотели :icon_lol: против ГОЛЕМИОТ Ричардс

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Објективен сум и во право сум. Не против тенк, абе против цела армија ќе одам ама не отстапувам. Го мразам Торес и веќе реков - ќе умрам ама тоа нема да се смени. Ај сега мани едно пиво од мое име и тишина
Ах да има еден Господ, ако воопшто има (иако не верувам во него) да го врати Торес назад.....па да те видам, кога во хипотетичка ситуација, за титула, ќе даде гол.....тогаш да видам како ќе го величиш....затоа и тука ја водам целата дискусија, иако напнавме само за ЛФЦ....ама цел форум е сведок на тоа што го збориш....и ако се врати, ќе бидат сведоци.....на тоа колку еден ден ќе го величиш...ако се разбира ја врати формата....а ако не ја врати...дефинитивно нема да изоставиш ругање на негова сметка.....а за пиво, ти реков, ела СК да студираш.....да пиеме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom