Nicklas Bendtner and Lee Cattermole have been arrested over damaged cars in Newcastle.
“We can confirm that on Thursday, December 15, two men aged 23 were arrested on suspicion of criminal damage."
“[The arrests] follow an investigation in to damage caused to cars on Stowell Street in Newcastle city centre"
![]()
Венгер е повеќе од менаџер, Венгер го направи она што Арсенал е денес.^
Никој не рече дека Венгер не е одличен финансов менаџер!
Јас па тврдам 5-6 години наназад со деца титула не се освојува, ама тоа е шо да праиш.Напротив од твоево тврдење јас мислам дека Јунајтед зимава ќе оди надолу, има криза кај нив и тоа е факт.
Титули не се освојуваат ама се градат стадиониЈас па тврдам 5-6 години наназад со деца титула не се освојува, ама тоа е шо да праиш.
Демек се презаситивте....или што е....стварно не те сфаќам.....Титули не се освојуваат ама се градат стадиони
Кога требаше титули ги освојувавме без пораз![]()
Не дека се презаситиле но кај нас нема тајкуни да фрлаат пари на играчи. Во Арсенал е се изворно, од школата на тимот со неколку исклучоци оваа сезона.Демек се презаситивте....или што е....стварно не те сфаќам.....
Брат, не треба да ме убедуваш за тоа колку троши Арсенал...и финансии...искрено не дека и нешто ме интересира....ама до толку пратам фудбал....и гледам што се случува....друго ми беше прашањето...зошто кажа дека кога ТРЕБАЛО да се освојуваат титули, се освојувало....па затоа прашав, да не не треба сега...и ако не треба, зошто така мислиш, да не сте презаситени.....а ти ми почна финансиски муабет.....што ќе повторам...уопште не ме занима финансиската моќ...или ако повеќе сакаш, според тебе...НЕмоќ на Арсенал....!!! Поентата ми е, никој не е презаситен од титули, тоа е само алиби на фанови и навивачи...ако му иде слабо на тимот!!! ПоздравНе дека се презаситиле но кај нас нема тајкуни да фрлаат пари на играчи. Во Арсенал е се изворно, од школата на тимот со неколку исклучоци оваа сезона.
После златната генерација од 2003/04 тимот се обновуваше со играчи од сопствениот двор. Ако другите тимови трошеле по 100.000.000 на сезона Арсенал трошел 10.000.000. Се изгради Емирати, се заработува на продадени играчи - имаме редовни пациенти од Шпанија а во последно време Англија. Тимот и покрај сите кризи, што во играчки кадар, што во финансиите сепак е во топ 4 и покрај катастрофалниот старт на сезоната.
Секоја година игра во ЛШ и оди до четвртфинале/полуфинале/финале.
За некои тимови требаше по милијарда и кусур евра за да стигнат во првите 4 екипи.
Можеби годинава не сме фаворити за титула во ПЛ но догодина ќе биде жустро!
јебига мал си за да знаеш што праеше Арсенал на времето.Кого интересира сметководство и финансии,нека навали на темава.Ајде економисти,можете вие.
Брат глуп е муабетот од претходни страници,озбилно.Ја лично го поштувам Арсенал,ништо лошо не зборам.И не можам да ти кенкам за титули и такви работи,кога и Челзи не е ништо поарен.јебига мал си за да знаеш што праеше Арсенал на времето.
Ти коа си почнал да гледаш фудбал и да навиваш за Челзи, Арсенал не беше на врвот точно е тоа и си ги пропуштил годините кога само Арсенал и Манчестер владееа во Англија ама нашето време ќе дојде пак, полека
И не ми е јасно што тоа навиачите на Ливерпул сакаат да кажат. Сте биле вие живи кога Ливепрул последен пат земал титула у ПЛ?
Арсенал со неговата "немоќ" како што вика членов погоре, секоја ебана година завршува пред Ливерпул. А што праиме да ја имаше "моќта" на Ливерпул и да потрошеше ни помалку ни повеќе туку 300+ милиони у задњиве 5 години?