сум имала другари...во еден добар период од мојот живот бевме тројцата, јас и уште двајца машки другари=трио, само спиење не делеше. дури и првото утринско кафе го пиевме кај еден од нас, а се разделувавме кога требаше да се спие.мајката на едниот беше и наша мајка, исто како и мојата и да другиот .. не дававме раска да падни врз ни еден...секогаш ќе ми останат како едно од пријатните сеќавања од мојот живот.тие ми беа нај, нај... а имав и други машки другарчиња , што ме доживувале како другар, а и јас нив. штета што ни едно женско не можам да го сврстам во оваа категорија и да ја наречам другарка...нив би ги нарекла повеќе пријателки од дружба. и никогаш не сум се поверила на ни едно женско затоа што знаев дека нема да има добар исход и ке се злоупотреби мојата отвореност, за разлика со машките, од кои сум добила вистинска поддршка и совети и никогаш ни еден не пробал да “ми урне сандак„... вистинската другарска љубов е бескрајно почитување кон френдот и тука нема место за поинаква љубов.