^amfibija^
vodozemec
- Член од
- 31 јануари 2012
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 14
искрено? кога би прекинала со некој, би сакала да е на колку ке дозволи ситуацијата фин начин. но дека потоа со таа личност ќе се дружам често, малку потешко. зошто? да речиме после долга врска или брак доаѓа до прекин на истата(овде не збораме за лесни и минливи врски).,таа врска се базирала на љубов, не на интерес. тој прекин најчесто е од некакво несогласување, неверство од страна на едниот партнер, или било кои икс причини... која е таа логика да бидам потоа другар со таа персона, кога ме повредила во блискост? нема шанси! можи да одржавам контакт ако морам (да речиме деца или сл.) или од култура ке кажам едно здраво кога ке се сретниме.
Зошто ? Ако некого некогаш си сакала, си поминала дел од животот со него, логично е таа личност да ти е блиска.
- таа личност ми била блиска, ама веќе не. ако се уште е логично според тебе да ми е блиска, тогаш врската ке била успешна и немало да се брои во бивши.
Зошто ? Ако некого некогаш си сакала, си поминала дел од животот со него, логично е таа личност да ти е блиска.
- таа личност ми била блиска, ама веќе не. ако се уште е логично според тебе да ми е блиска, тогаш врската ке била успешна и немало да се брои во бивши.