Нови возачки дозволи

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ја другата среда полагам тестови па полигон и градска,ме интересира чисто да си знам колку пари па ке платиш,чим си паднал на градска
Тестовите ти се 2200 негде, полигон и градска 1630 мислам беа, а Градска од втор пат 1900 мислам е.

Член од
18 мај 2011
Мислења
184
Поени од реакции
74
Тестовите ти се 2200 негде, полигон и градска 1630 мислам беа, а Градска од втор пат 1900 мислам е.

Сите три испити заедно се уплаќаат околу 5500
Теоретски дел по втор пат 2050
Практичен дел по втор пат 1830

П.с.Македоникус не е можно само за тие грешки да си паднал,а и не е вистина дека без врски не се положува од прва.

Во секој случај ќе ти држам среќа за нареден пат

Член од
11 август 2011
Мислења
83
Поени од реакции
34
Јас паднав еднаш градска, поради моја грешка, не видов кола која ми идеше од десна страна на необележана раскрсница, иако колата беше далеку сепак за комисијата беше дури и преблиску, вториот пат беа ептен фер и коректни.

A која комисија ти се падна вториот пат? Со Албанката или ? :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Пазете се ако ви се падне тој ќелавиот албанец или таа жената албанка. За жената само сум слушал од другиве што биле кај неа. А за ќелавиот мене ме бутна 2 пати. :mad:

Член од
11 август 2011
Мислења
83
Поени од реакции
34
Јас да се пофалам положив денес од втора. :) Мене во комисија ми се падна жена, ама не Албанката. И морам да признаам дека беа коректни, навремено те известуваат каде да свртиш, мада ја и потпрашував зошто се нервирам коа чекам да ми кажат кај да идам, кривина една фатив малце залетано, ама само ми кажаа смирено девојче, пополека не брзај и толку. Ама и мене ми пукна филм и си реков ќе положам па што сака нека е. Па сум возела ко 50 години искуство да имам. Сите што ќе полагате, само смирено, и не им давајте до знаење дека ве фаќа паника и нервоза а поготово во гужва, и не брзајте многу. ;)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Јас да се пофалам положив денес од втора. :) Мене во комисија ми се падна жена, ама не Албанката. И морам да признаам дека беа коректни, навремено те известуваат каде да свртиш, мада ја и потпрашував зошто се нервирам коа чекам да ми кажат кај да идам, кривина една фатив малце залетано, ама само ми кажаа смирено девојче, пополека не брзај и толку. Ама и мене ми пукна филм и си реков ќе положам па што сака нека е. Па сум возела ко 50 години искуство да имам. Сите што ќе полагате, само смирено, и не им давајте до знаење дека ве фаќа паника и нервоза а поготово во гужва, и не брзајте многу. ;)
Ај честито. Треба да частиш. :D Иначе кои релации ги возеше?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Титни кога ќе седнеш да возиш да си седам дома. :pos::pos::pos: (шала - не сваќај озбилно)
Ќе се погрижам сите да бидете благовремено известени. Ќе пишам на форум, ем ќе пуштам реклама на радио :pos:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ќе се погрижам сите да бидете благовремено известени. Ќе пишам на форум, ем ќе пуштам реклама на радио :pos:
ај ај, ваљда не е за до радио работата дојдена...

мада можиме да се изорганизираме, да ти претрчаме пред кола пример....

Kajgana Shop

На врв Bottom