FA & Capital One Cup

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.960
Ионака никогаш немаме среќа така да смешно ќе беше да посакував друг противник :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.960
Ете ти ги бе Розо саканите Сити. Ако не плеснат, ти си крив!
Е посекако финале ќе игравме со нив. Вака со повреме ама гледам тогаш дури 3 утакмици со нив? И реваншот од ПЛ ли е тогаш? Ако е така тогаш и не е баш добро.Имаат тие 5 тима ќе бидат одморени

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Carling Cup Semi-Final Draw:

1.Manchester City vs Liverpool

2.Crystal Palace vs Cardiff City

The first legs will take place in the week commencing 9 January 2012, with the second legs a fortnight later in the week commencing 23 January 2012.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Top. im with Liverpul on this one :D

Ми се свиѓа тоа што или Кардиф или КП ќе играат финале и против кој и да се паднат сакам да земат... Памти некој кога последен пат непремиерлигаш земал куп?

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Па и ова не е лошо.Ќе има демек некаков си фудбал :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.960
Еј абе вистина играме со Сити 3 пати за 3 недели. Е добро јас сакав со Сити 2 пати ама изгледа и гратис добив. Не е фер не сакам повеќе со Сити (n) :)D)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Top. im with Liverpul on this one :D

Ми се свиѓа тоа што или Кардиф или КП ќе играат финале и против кој и да се паднат сакам да земат... Памти некој кога последен пат непремиерлигаш земал куп?
Во последниве 20тина години нема освоено 2ро лигаш ФА или Лига(Карлинг) Куп

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_FA_Cup_winners
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Football_League_Cup_winners

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Еј абе вистина играме со Сити 3 пати за 3 недели. Е добро јас сакав со Сити 2 пати ама изгледа и гратис добив. Не е фер не сакам повеќе со Сити (n) :)D)
Ти реков.Ќе ти здосаде исто како на фановите од Реал кога им здосади Ел Класико да го гледаат 4 пати и тоа 2 натпревари ЛШ,2 натпревари Купот а да не зборуваме за тие два натпревари во лигата :D.Ама ќе биде интересно да се гледа :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Морам да ја вратам дискусијата малку назад, ама чудно ми е.
Како „младинците на Арсенал кои изедоа 8ка“ против Манчестер Јунајтед не биле оправдание, бидејќи Манчестер имал и помлад тим во тој натпревар, па ете, победил, а сега против Кристал Палас, до младинците било!

Како тоа?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Морам да ја вратам дискусијата малку назад, ама чудно ми е.
Како „младинците на Арсенал кои изедоа 8ка“ против Манчестер Јунајтед не биле оправдание, бидејќи Манчестер имал и помлад тим во тој натпревар, па ете, победил, а сега против Кристал Палас, до младинците било!

Како тоа?
Опсесија ти е Манчестер Јунајтед нели?

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Полуфинале :)
Манчестер Сити-Ливерпул
Кристал Палас-Кардиф
Првите мечеви ќе се одиграат на 9 јануари 2012 година, а реванш дуелите две недели подоцна..

Kajgana Shop

На врв Bottom