Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Па ионака веќе станаа подружница на Јунајтед. Со Стив или без него тоа ќе бидат. Сега изгледа решил стариот во нова мисија да го праќа па ајде да видиме кој клуб ќе се придружи на групацијата Јунајтед
Челзи:D Чека АВБ да го отпуштат :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.121
Not that bad кога Хјуз би била замената а ? :D
Хјуз знаеше да ни земе поени со Блекбурн, па и менаџер на Сити беше пред 2 години.. Така да не се надевам многу на него :icon_lol:

S

Stivie G

Гостин
Според ова испаѓа дека можеш да ја предвидуваш иднината. Ај кажи ми барем дали ќе положам математика, да не се нервирам за џабе.

Значи ако идеме по повиците за репрезентација, ти ми велиш дека Клеверли бил викнат ради тие 2-3 партии добри во дресот на Манчестер. Хендерсон да ги имаше тие добри партии да не немаше да е викнат? Значи ги немал и не е викнат.
А кој беше капитен на Англија У21 пред Хендерсон? Џонс нели. Го викнаа во сениорската и сега Хендерсон е. Па така по логиката Џонс >> Хендерсон.

Сеа не знам дали ти или мнозинството, јас си кажав каква мржња имаше кај вас изминативе натпревари према Хендерсон, дека не е материјал за прв тим.

Стварно не знам ко прво и од каде испадна Клеверли во муабетов, кога Џонс го споредувавме со Хендерсон. А вистина е дека Фергусон му го собра на Кени Џонс пред нос и не можете да кажете дека не ви бил трансфер цел.

За тоа дали ќе жалиме или не, уште еднаш ќе ти кажам, time will tell. И за крај, стварно ми се глупи овие споредби кога ко прво ова се играчи кои не ни играат на исти позиции а кога ко второ, уште се таленти (не знам како да наречам некој кој уште е на почеток на кариера) и останува само да видиме кој како ќе се развие, пошо пред десетина години и Дариус Васел беше споредуван со Кројф, Мојф такви некои па сеа Бог зна во која лига игра. Ме разбирате мислам. (y)
Уште еднаш ќе ти цитирам, за предидувања секој може да предвидува, но колку се точни ќе покаже времето како што и самата кажа, за Џонс немам коментар уште горе наведов, исто така и за Хендерсон. Од кај излезе Клеверли прашуваш? Јас давам една споредба ти друга и така еден по еден сите влегуваат во дискусијата, потоа ќе влезат и Суарез и Руни и може да стигнеме во времето на Кени и Бест и не ти знам уште кој, и оваа дискусија можеме да ја водеме до бесконечност, така да мислам дека е доволно , јас ја почнав темата Џонс-Хендерсон и нека бидам јас тој што ќе ја заврши, барем засега. :)

S

Stivie G

Гостин
Зошто Манчестер Јунајтед загуби од К. Палас?
Бидејки беа исплашени да не им се падне Сити и пак да примат 6 на Олд Трафорд

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.016
На ова колку се смеев дур глеав на Спорт Клуб ...
И коментаторов дур коментираше во остатокот од акцијата дур збореше се виде дека е оклештен и едвај сврзува реченици.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Значи Ливерпул игра со Сити у КК ... и тоа прво на гости ( и те како ни оди во прилог тоа :D ) во еден месец три пати со Сити ќе треба да се игра - Гости ,гости ( 3-ти епл и 9-ти кк ) и на домашен ( реванш на 23-ти кк )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom