Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
We are being very funny :giggle: Дрогба, испуштив буква, ако имаш паметно нешто да кажеш цитирај ме, ако не, skip.
Не уживај само сакав да кажам за тоа минатото.Можеби стварно Дрогба на годините од Јанг додека бил во Ватфорд тепал мушички у некое село во Африка.
Но мислам дека на сите им е јасно кој е денес Дрогба и каков тип на напаѓач е а каков е Јанг.Само тоа. :)
Дрогба направи историја во Челзи (тим што моментално е мизерен) што на мене не ми се допаѓа.
Дрогба беше несопирлив за ниту една одбрана,изгледа тоа мушичките во Африка му годеле.
Тоа е се.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не уживај само сакав да кажам за тоа минатото.Можеби стварно Дрогба на годините од Јанг додека бил во Ватфорд тепал мушички у некое село во Африка.
Но мислам дека на сите им е јасно кој е денес Дрогба и каков тип на напаѓач е а каков е Јанг.Само тоа. :)
Дрогба направи историја во Челзи (тим што моментално е мизерен) што на мене не ми се допаѓа.
Дрогба беше несопирлив за ниту една одбрана,изгледа тоа мушичките во Африка му годеле.
Тоа е се.
Ко прво Јанг не е напаѓач, туку е лево крило, барем во Манчестер.

Второ, се добро ова за Дидие и секоја чест за човекот, само сакав да потенцирам дека тоа со годините некад нема врска. Ако добро памтам дојде во Челзи на 25 години нели? Тоа сакам да кажам, тоа што го викаш ти никој не го негира. А и Јанг сега дојде во оваа екипа, никој не знае дали ќе направи историја или па каков придонес ќе има за неа.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ко прво Јанг не е напаѓач, туку е лево крило, барем во Манчестер.

Второ, се добро ова за Дидие и секоја чест за човекот, само сакав да потенцирам дека тоа со годините некад нема врска. Ако добро памтам дојде во Челзи на 25 години нели? Тоа сакам да кажам, тоа што го викаш ти никој не го негира. А и Јанг сега дојде во оваа екипа, никој не знае дали ќе направи историја или па каков придонес ќе има за неа.
Јанг е одличен.Тоа го викав и додека играше за Астон Вила.Значи Ман Утд имаше среќа што зеде ваков играч.
Згора на тоа многу е јасно тоа дали се знае дали ќе направе историја или не.Но иднината ќе покаже.
Тоа што ме натера да пишувам и да цитирам беа мушичките во некое село во Африка :D
Тоа од мене и доволно е да не залетаме на погрешна патека.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.837
Поени од реакции
12.311
Џонс е подобар од кој било од вашата одбрана со само 19 години, a што ли ќе биде кога ќе се развие како играч.Хендерсон имал една добра утакмица во Карлинг куп и ние ќе сме жалеле за него, 25 милиони фукнаа а за 16 го земавме Јанг кој е минимум класа над него.Смешки.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

S

Stivie G

Гостин
Што збориш? Па Сандерленд нас ни го даваа Хендерсон, забораваш кој е менаџер на таа екипа? Да сакавме да го земеме, ќе го имавме.

И да, стварно не знам кој се тепаше за Фил Џонс до последен ден па после пушташе на Твитер дезинформации како демек го паднал лекарскиот преглед :pos: Ај сеа да не барам во ваш фан клуб какви жалопојки имаше цело лето по Џонс и Јанг, барем признајте си дека е обратна ситуацијата.... Па и вие до пред некое време го пцуевте Хендерсон како демек требало замена да биде, сеа направи пас два против Челзи и одма сме плачеле по него :icon_lol: Darron Gibson vs Schalke anyone? :D

А и еве ти една паралела. Клеверли, Џонс и Смолинг играат за сениорската репрезентација. Хендерсон уште игра за јуниорската а е постар 2 години од Џонс.

Point being?!?!?

Стварно не знам кај виде жалење дека не сме го зеле Хендерсон, дури нема таков пост во фан клубот, ни па на страницата на ФБ ако сакаш разлистај ја слободно, ама ајде ако ве теши :D

Заклучок: Можеме да жалиме ние само што не земавме некој добар плејмејкер летово, не Хендерсон. Но тоа е што е :)
Очекував ваков долг пост, но ајде да ти реплицирам бидејки ако не го направам тоа ќе мислиш дека се согласувам со тебе. Најпрво ми беше мака кога чув дека сте го земале Фил Џонс, но тоа ми помина, додека за Јанг воопшто не го сакав(Мата ми беше желбата мене). Тоа со Твитер и лекарскипрегледи незнам, прв пат слушам, за Хендерсон никогаш не сум го пцуел, нема ни да го направам тоа, напротив тој ми е 2 омилен играч после Џерард. Во врска со репрезентатиивните настапи, гледам целта ти е да ми кажеш дека Клеверли е подобар од Хендерсон со тоа што бил повикан во репрезентацијата. Колку за информација Хендерсон е капитен на репрезентацијата на Англија до 21г. а додека Клеверли беше повикан за сениорската поради 2 3 добри партии за Јунајтед, после тоа се повреди. Смолинг беше повикан бидејки Џонсон беше повреден. За Фил Џонс немам што да кажам, :cuc:.
И за крај, сигурно јас сам не измислив дека го сакате Хендерсон(така читав, така и пишувам) и сигурно Ливерпул не го зема туку така уште некаде 5 јуни, веднаш штом започна Трансфер периодот. И не реков дека жалите туку дека ќе жалите бидејки не го зедовте.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Очекував ваков долг пост, но ајде да ти реплицирам бидејки ако не го направам тоа ќе мислиш дека се согласувам со тебе. Најпрво ми беше мака кога чув дека сте го земале Фил Џонс, но тоа ми помина, додека за Јанг воопшто не го сакав(Мата ми беше желбата мене). Тоа со Твитер и лекарскипрегледи незнам, прв пат слушам, за Хендерсон никогаш не сум го пцуел, нема ни да го направам тоа, напротив тој ми е 2 омилен играч после Џерард. Во врска со репрезентатиивните настапи, гледам целта ти е да ми кажеш дека Клеверли е подобар од Хендерсон со тоа што бил повикан во репрезентацијата. Колку за информација Хендерсон е капитен на репрезентацијата на Англија до 21г. а додека Клеверли беше повикан за сениорската поради 2 3 добри партии за Јунајтед, после тоа се повреди. Смолинг беше повикан бидејки Џонсон беше повреден. За Фил Џонс немам што да кажам, :cuc:.
И за крај, сигурно јас сам не измислив дека го сакате Хендерсон(така читав, така и пишувам) и сигурно Ливерпул не го зема туку така уште некаде 5 јуни, веднаш штом започна Трансфер периодот. И не реков дека жалите туку дека ќе жалите бидејки не го зедовте.
Според ова испаѓа дека можеш да ја предвидуваш иднината. Ај кажи ми барем дали ќе положам математика, да не се нервирам за џабе.

Значи ако идеме по повиците за репрезентација, ти ми велиш дека Клеверли бил викнат ради тие 2-3 партии добри во дресот на Манчестер. Хендерсон да ги имаше тие добри партии да не немаше да е викнат? Значи ги немал и не е викнат.
А кој беше капитен на Англија У21 пред Хендерсон? Џонс нели. Го викнаа во сениорската и сега Хендерсон е. Па така по логиката Џонс >> Хендерсон.

Сеа не знам дали ти или мнозинството, јас си кажав каква мржња имаше кај вас изминативе натпревари према Хендерсон, дека не е материјал за прв тим.

Стварно не знам ко прво и од каде испадна Клеверли во муабетов, кога Џонс го споредувавме со Хендерсон. А вистина е дека Фергусон му го собра на Кени Џонс пред нос и не можете да кажете дека не ви бил трансфер цел.

За тоа дали ќе жалиме или не, уште еднаш ќе ти кажам, time will tell. И за крај, стварно ми се глупи овие споредби кога ко прво ова се играчи кои не ни играат на исти позиции а кога ко второ, уште се таленти (не знам како да наречам некој кој уште е на почеток на кариера) и останува само да видиме кој како ќе се развие, пошо пред десетина години и Дариус Васел беше споредуван со Кројф, Мојф такви некои па сеа Бог зна во која лига игра. Ме разбирате мислам. (y)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Ај да ве рчкам малце :D

Вилшир > Клеверли >= Хендерсон :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
BREAKING NEWS: Sunderland sack manager Steve Bruce!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.837
Поени од реакции
12.311
Ај да ве рчкам малце :D

Вилшир > Клеверли >= Хендерсон :D
Добро бе. Ја ќе речам Шелви е најјак. И сега?
--- надополнето: Nov 30, 2011 6:36 PM ---
BREAKING NEWS: Sunderland sack manager Steve Bruce!
Па ионака веќе станаа подружница на Јунајтед. Со Стив или без него тоа ќе бидат. Сега изгледа решил стариот во нова мисија да го праќа па ајде да видиме кој клуб ќе се придружи на групацијата Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom