Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Имаше една ситуација кога на Керик му подадоа и приметив како нозете му се тресат и ја удри некако,многу полека идеше и среќа фаул му направија

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.450
Поени од реакции
7.860
Имаше една ситуација кога на Керик му подадоа и приметив како нозете му се тресат и ја удри некако,многу полека идеше и среќа фаул му направија
ај и ти не претерувај,една една се дешава човек е , ама глеј колку топки пресече,украде и итн.Баш он ги создава контрите ке даде у напад и се враќа назад.Гигс игра поофанзивен центар Керик подефанзивен дел и напад и одбрана.Тоа е замислата на серот.

Незнам зашто го критикувате Керик,солидно игра неколку партии по ред, а мислам дека серот и Флечер го пробува со Керик у дефанзивен дел.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
исто така приметив дека неколку пати го прескокнуваа не му подаваа,некако како да нема самодоверба човекот.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.811
Поени од реакции
11.429
Керик е просечен играч, кој во дерби знае да покаже што умее и да ги заќути сите, но во глобала игра просечно. Дека знае пасови да пушта, е факт, бидејќи 2008ма со сколс ја држеа цела средина и освоија се. Епа и повеќе да бараме, не може, фала му и за тој напор. А највеќе го респектирам тоа што серот и покрај лошите форми на моменти, го задржа во екипа, ипак не е неблагодарно копиле. И за флечко важи истото, додуша тој беше главен во средината наредната сезона 2009.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ми иде да избришам профилот и никогаш повеќе да не се пуштам на форумов.
Добро бе зашто после секој натпревар играчот што ќе изигра и не така добро го носите у три лепе?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.450
Поени од реакции
7.860

Сакам ферги да го донесе него и да ја заврши карирерата како ѓавол!Најдобра морална подршка ке им биде на сите.да изигра уште една две сезони и со гигс за се пенизонираат заедно :love: but,
It's just a dream :cool:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Не префрлам вина кај судијата, секој може да погреши. И да постигнеа регуларен гол ќе беше истото.

Како и да е, одигравме добар натпревар, створивме многу шанси, сами сме криви што не успеавме да дадеме гол. Има некои утакмици со 2 шанси цела утакмица ќе дадеме 2 гола, има утакмици со 20 шанси, едвај еден гол даваме. Ни фали реализација во моментов и тоа ептен. Руни ја почна одлично сезоната, сеа и тој едвај на 5 утакмици ќе дај еден гол.

Не велам дека шансите за титула се изгубени, напротив има уште многу да се игра, само што мора да се подобри реализацијата.

BELIEVE!

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ти си гарант тој дечкото од Агер што нон-стоп плачеше, цела утакмица, демек вашиот што одбрани со знаење ги одбрани, нашиот врска немал и на среќа бранел! :ROFLMAO:
Абе каков Агер Магер, неам никогаш идено таму, туку поентата ми беше дека ако секогаш ви брани така голманот, ондак секоја чест, ама се ми иде дека имаше само добар ден, како и впрочем пола од голманите кога играат против јаки екипи, а после примаат голови од 30 метри од играчи како Родаљега или незнам кој!

Нема ништо провокативно во тоа што го пишав или пак дека плачам или ова или она, само си кажав мислење за ситуацијата од Саботата, браво за вас што извадивте нерешено кое е рамно на победа, се гледаме на Ст. Џејмс! ;)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Абе каков Агер Магер, неам никогаш идено таму, туку поентата ми беше дека ако секогаш ви брани така голманот, ондак секоја чест, ама се ми иде дека имаше само добар ден, како и впрочем пола од голманите кога играат против јаки екипи, а после примаат голови од 30 метри од играчи како Родаљега или незнам кој!

Нема ништо провокативно во тоа што го пишав или пак дека плачам или ова или она, само си кажав мислење за ситуацијата од Саботата, браво за вас што извадивте нерешено кое е рамно на победа, се гледаме на Ст. Џејмс! ;)
ОК, така помислив по муабетот! :D
Него, Крул годинава е многу константен и не вади во неколку утакмици, млад е и многу перспективен, еден ден сигурно бр. 1 на Холандија ќе стане, на дебито против Бразил одбрани феноменално, дури и главниот скаут на Јуве на времето го има наречено „новит Буфон“.
Обрнете внимание на дечкото, ќе биде меѓу Топ 3 голмани во Премиер за некоја година!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сакам ферги да го донесе него и да ја заврши карирерата како ѓавол!Најдобра морална подршка ке им биде на сите.да изигра уште една две сезони и со гигс за се пенизонираат заедно :love: but,
It's just a dream :cool:
Ако се согласите вие да двоите од уста и да му ја плаќате платата од 500,000 неделно, може.

Бекам според сите логики на моралот не треба да се врати во Манчестер. Фала му за се, но тој го избра својот пат пред неколку години, нека продолжи да чекори по него.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Море киксер еден,како прво не е шапинг туку шопинг , од песната Шоп шопинг! од тука полесно ќе научиш!Второ играта беше добра, за разлика од претходните утакмици со Њукасл беше добра играта само што немавме повеќе среќа, се изнабрани голманот!
Мене не ми е јасно како може на секој пост на Гоше, ти да го цитираш? Мене лично ми здосади од твоето објаснување тука... Мислиш дека знаеш повеќе од него, па го учиш? Ти некој фудбалски стручњак си, професор по македонски јазик и литература?... Оти гледам му ги исправаш и печатните грешки...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мене не ми е јасно како може на секој пост на Гоше, ти да го цитираш? Мене лично ми здосади од твоето објаснување тука... Мислиш дека знаеш повеќе од него, па го учиш? Ти некој фудбалски стручњак си, професор по македонски јазик и литература?... Оти гледам му ги исправаш и печатните грешки...
Ае шо си толку џек бе? Така ми чини ќе го цитирам и сеа проблем?
Го цитирам оти ме иритира, на очи ме прај будала како и сите други само никој не се замара со него , само јас .... Сеа и тебе треба да ти опишувам?
Стручњак? Па овде не треба стручњак бе, едноставно и очигледно е...
Не биди напнат и биди поздравен

Kajgana Shop

На врв Bottom