- Член од
- 13 јануари 2009
- Мислења
- 1.311
- Поени од реакции
- 749
Имаше една ситуација кога на Керик му подадоа и приметив како нозете му се тресат и ја удри некако,многу полека идеше и среќа фаул му направија
ај и ти не претерувај,една една се дешава човек е , ама глеј колку топки пресече,украде и итн.Баш он ги создава контрите ке даде у напад и се враќа назад.Гигс игра поофанзивен центар Керик подефанзивен дел и напад и одбрана.Тоа е замислата на серот.Имаше една ситуација кога на Керик му подадоа и приметив како нозете му се тресат и ја удри некако,многу полека идеше и среќа фаул му направија
Абе каков Агер Магер, неам никогаш идено таму, туку поентата ми беше дека ако секогаш ви брани така голманот, ондак секоја чест, ама се ми иде дека имаше само добар ден, како и впрочем пола од голманите кога играат против јаки екипи, а после примаат голови од 30 метри од играчи како Родаљега или незнам кој!Ти си гарант тој дечкото од Агер што нон-стоп плачеше, цела утакмица, демек вашиот што одбрани со знаење ги одбрани, нашиот врска немал и на среќа бранел!
ОК, така помислив по муабетот!Абе каков Агер Магер, неам никогаш идено таму, туку поентата ми беше дека ако секогаш ви брани така голманот, ондак секоја чест, ама се ми иде дека имаше само добар ден, како и впрочем пола од голманите кога играат против јаки екипи, а после примаат голови од 30 метри од играчи како Родаљега или незнам кој!
Нема ништо провокативно во тоа што го пишав или пак дека плачам или ова или она, само си кажав мислење за ситуацијата од Саботата, браво за вас што извадивте нерешено кое е рамно на победа, се гледаме на Ст. Џејмс!
Ако се согласите вие да двоите од уста и да му ја плаќате платата од 500,000 неделно, може.Сакам ферги да го донесе него и да ја заврши карирерата како ѓавол!Најдобра морална подршка ке им биде на сите.да изигра уште една две сезони и со гигс за се пенизонираат заедно but,
It's just a dream
Мене не ми е јасно како може на секој пост на Гоше, ти да го цитираш? Мене лично ми здосади од твоето објаснување тука... Мислиш дека знаеш повеќе од него, па го учиш? Ти некој фудбалски стручњак си, професор по македонски јазик и литература?... Оти гледам му ги исправаш и печатните грешки...Море киксер еден,како прво не е шапинг туку шопинг , од песната Шоп шопинг! од тука полесно ќе научиш!Второ играта беше добра, за разлика од претходните утакмици со Њукасл беше добра играта само што немавме повеќе среќа, се изнабрани голманот!
Ае шо си толку џек бе? Така ми чини ќе го цитирам и сеа проблем?Мене не ми е јасно како може на секој пост на Гоше, ти да го цитираш? Мене лично ми здосади од твоето објаснување тука... Мислиш дека знаеш повеќе од него, па го учиш? Ти некој фудбалски стручњак си, професор по македонски јазик и литература?... Оти гледам му ги исправаш и печатните грешки...