Во врска со што сум напнат?Човек ако има некој напнат овде тоа си дефинитивно ти и никој друг! Озбилно
Во врска со што сум напнат?Човек ако има некој напнат овде тоа си дефинитивно ти и никој друг! Озбилно
Јас и уште едно 10-тина души тука од фан клубот не пишуваме често поради вакви деца како тебе, ама ми прекипе и морав да те цитирам да ти дадам до знаење дека ептен си напорен... Може и мене ми смета, може и ти ми сметаш, па решение е да ве цитирам на секој пост?Ае шо си толку џек бе? Така ми чини ќе го цитирам и сеа проблем?
Го цитирам оти ме иритира, на очи ме прај будала како и сите други само никој не се замара со него , само јас .... Сеа и тебе треба да ти опишувам?
Стручњак? Па овде не треба стручњак бе, едноставно и очигледно е...
Не биди напнат и биди поздравен
Пак ќе ти речам ти и тие твојте 10тина души шо сте фазла од мене/нас смртнициве?Јас и уште едно 10-тина души тука од фан клубот не пишуваме често поради вакви деца како тебе, ама ми прекипе и морав да те цитирам да ти дадам до знаење дека ептен си напорен... Може и мене ми смета, може и ти ми сметаш, па решение е да ве цитирам на секој пост?
Што се замараш и така катастрофа играчи имаме, дрва се пола и повеќе, sack Fergie, sell Giggs итн итнНешто така информации за вечер за тимот? Погба и Морисон изглеа ке стартуваат така ми се виде некаде поима неам xD мада неверојатно тоа шознам, има нешто?
Сакаше да биде иронија и испадна да биде сарказамШто се замараш и така катастрофа играчи имаме, дрва се пола и повеќе, sack Fergie, sell Giggs итн итн