Престани да ги браниш судиите,со глупи аргументи.Ако си ти судија,не значи дека треба да се праиш паметен и да ја браниш секоја нивна одлука.Колку сте прости да му е*ам мајката..па не мис е верува одете лечете се слободно..Шатрк со неговите глупости му помогна на Милан не на Барселона..Тој не муд аде втор жолт на Аквилани а му додели на неста и вие викате дека му помага на Барселона???..ајде сега одете пред огледало и видете си голицето да не се случува нешто со вас!
Неможе а да не си заприметил... мора да се сеќаваш на ова...Не сум заприметил за Штарк дека е толкава офца...Не сум го запамтил.Ова апла е денес.
И ја незнам како моеше да си дозволи, да не му даде втор жолт на Аквилани за пеналот, по право тоа требаше да биде директен црвен пошто нели последен играч назад.Колку сте прости да му е*ам мајката..па не мис е верува одете лечете се слободно..Шатрк со неговите глупости му помогна на Милан не на Барселона..Тој не муд аде втор жолт на Аквилани а му додели на неста и вие викате дека му помага на Барселона???..ајде сега одете пред огледало и видете си голицето да не се случува нешто со вас!
Да да,се сеќавам на ова,ама не бев запамтил дека е Штарк ѕверот....Неможе а да не си заприметил... мора да се сеќаваш на ова...
не ми е зборот за црвениот, него за утакмицата и за Волфган „Соко“Штарк...
Ако се расправам со тебе ќе се разбериме до кај мај...вас човек неможи да ви докажи..не ги бранам судиите и не знам по кој пат да ти го објаснам тоа ..ако мислиш дека е толку едноставно оди влези на теренот фати ја свирката и суди комотно што се прајш толку паметен..ако мислиш дека тоа на робињо беше пенал слободно можиш да си го посетиш демирхисар или бардовци ...јас не се правам паметен туку ме излудува до безкрај вашата нелогичност во коментарите и вашата тврдоглавост....Престани да ги браниш судиите,со глупи аргументи.Ако си ти судија,не значи дека треба да се праиш паметен и да ја браниш секоја нивна одлука.
Пенал за Барселона немаше,а ако одиме по тој критериум тогаш што не свирна пенал за Милан,кога Маскерано го собра Робињо?Или не е еднаков судијата за секого?
MОре чоек,да го влечеше за дрес,пеќи,чисти пенал.Аквилани ]и имаше рацете ставено на Чаvи,нит проба да го тргнит,ни да го турнит.Ако то е пенал,тогаш такви фаули имат милион на една утакмица.Па вие мислите дека она не беше пенал..па вие сте таленти сите сте постручни од фудбалските судии кои судат во ЛШ во уефа ..
На крајот ќе чекам снимки од автоголот на ван бомел .... не беше автогол на ван бомел туку XAVI ја удри , а секако чави у офсајд беше .. ! за судијата се е кажано .. !Па вие мислите дека она не беше пенал..па вие сте таленти сите сте постручни од фудбалските судии кои судат во ЛШ во уефа ..
СМеј се маже.......Влечење,каде ти виде влечење......НОрмално е во онаква ситуација рацете на Аквилани да се на телото од ЧАви.Овај уше од ко ја прими топката одеше на пенал,падна,а овој волов во жолто свирна,по шо нормално,то му е работа -.-
Требаше и на Аквилани и на Неста да им даде црвен,тука беше и Абијати и да ја изгуби Милан службено нема потреба да се замара Штарк да глуми лудило...И ја незнам како моеше да си дозволи, да не му даде втор жолт на Аквилани за пеналот, по право тоа требаше да биде директен црвен пошто нели последен играч назад.