UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.567
Поени од реакции
4.224
Штарк треба на полувреме да си облече дрес од Барселона :mad:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Фарселона+Штарк=Проверена комбинација,поздрав вашта УЕФА
И да ми кажат сега што мислат сите фудбалски експерти навивачи на Милан кои лани оправаат дека тоа на Пепе беше црвен картон

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Кога станува збор за Барселона, станати се пракса уште од поодамна..
Не сум заприметил за Штарк дека е толкава офца...Не сум го запамтил.Ова апла е денес.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Немало пенал :pos:
Дај бе не бидете смешни.
Чави излегува сам пред Абиати(можда немаше прв да стигне до топката), а овој го влече од позади.

Ама ајде, тешете се, ништо друго не ви преостанува.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Фарселона+Штарк=Проверена комбинација,поздрав вашта УЕФА
И да ми кажат сега што мислат сите фудбалски експерти навивачи на Милан кои лани оправаат дека тоа на Пепе беше црвен картон
да да ова не му е првпат мислам да суди натпревар за Барса и пак да има некои сумљиви одлуки.Баер одлично им се држи на Челзи а Дортмунд дури подобро игра од Арсенал али им се повредија и Геце и Бендер прво полувреме и двајцата искочија

В

Вори

Гостин
Значи коментаторов повеќе ме нервира од Барселона и Штарк заедно.Каков дебил,вакво дерби нема секој ден бе,мамето да ти го ебам,па да коментираш како да си праиш муабет со некој пријател.
Немаше да ја гледам утакмицава и да се нервирав,да имав интернет и да можев да гледам Челзи,ама ете се погоди и живци ми скина.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753
Немам ништо против Барселона, но ова стварно е срамота.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Смрт фудбал , стварно секоја чест на Милан што одлучија да не се бранат туку играат машки ... Се надевам во второ ќе продолжи ваквиот фудбал.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Немало пенал :pos:
Дај бе не бидете смешни.
Чави излегува сам пред Абиати(можда немаше прв да стигне до топката), а овој го влече од позади.

Ама ајде, тешете се, ништо друго не ви преостанува.
СМеј се маже.......Влечење,каде ти виде влечење......НОрмално е во онаква ситуација рацете на Аквилани да се на телото од ЧАви.Овај уше од ко ја прими топката одеше на пенал,падна,а овој волов во жолто свирна,по шо нормално,то му е работа -.-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom