UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Ако се расправам со тебе ќе се разбериме до кај мај...вас човек неможи да ви докажи..не ги бранам судиите и не знам по кој пат да ти го објаснам тоа ..ако мислиш дека е толку едноставно оди влези на теренот фати ја свирката и суди комотно што се прајш толку паметен..ако мислиш дека тоа на робињо беше пенал слободно можиш да си го посетиш демирхисар или бардовци ...јас не се правам паметен туку ме излудува до безкрај вашата нелогичност во коментарите и вашата тврдоглавост....
Ако беше тоа од Барселона,беше и тоа од Робињо,тоа ми е муабетот.Не ми извртувај сега.
Општо познато е дека судиите во глобала судат за Барселона,не ги брани за џабе.Само тоа не излегува на арно секогаш,ќе им се удри од глава.
Дали вечерва,дали за некој месец,небитно.Али ќе го јадат за сите пари.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.976
Добар фудбал падна :) Право дерби.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Ако се расправам со тебе ќе се разбериме до кај мај...вас човек неможи да ви докажи..не ги бранам судиите и не знам по кој пат да ти го објаснам тоа ..ако мислиш дека е толку едноставно оди влези на теренот фати ја свирката и суди комотно што се прајш толку паметен..ако мислиш дека тоа на робињо беше пенал слободно можиш да си го посетиш демирхисар или бардовци ...јас не се правам паметен туку ме излудува до безкрај вашата нелогичност во коментарите и вашата тврдоглавост....
У право си, не се правиш паметен, испаѓа дека си глупав. Тоа на Робињо не беше, а тоа за Чави беше? И зошто Неста доби жолт, и да имаше пенал фаулот воопшто не беше за жолт картон, плус на грешен играч.

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Требаше и на Аквилани и на Неста да им даде црвен,тука беше и Абијати и да ја изгуби Милан службено нема потреба да се замара Штарк да глуми лудило...
Да ја заборавив и ситуацијата на Неста кога изигра со рака некоја минута подоцна, па му даде само усна опомена.

Господ здравје да му дае ! :cuc:

:pipi:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Остајте ја драмава овде, на другиве утакмици (освен Валенсија-Генк) е суша...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
У право си, не се правиш паметен, испаѓа дека си глупав. Тоа на Робињо не беше, а тоа за Чави беше? И зошто Неста доби жолт, и да имаше пенал фаулот воопшто не беше за жолт картон, плус на грешен играч.
ЈАс сум глупав што се обидувам да ви објаснувам вас..вие сте тука паметни јас не се разбирам од ништо..господ да чува и да брани со вас...не ви објаснувам повеќе ништо мислете си така нема јас што да ви докажувам...:tapp:

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741

Пријатно!
Не мислам да се расправам со хејтери на Барса, што не никад не гледаат реално на работите.

Единствена грешка на Штарк беше што не му даде црвен на Аквилани.
Хахаха,и ти ќе ме убедиш со ова слика дека било пенал? И ти најде да ми кажвиш за реално гледање на работите.Седи те молам...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Не сум заприметил за Штарк дека е толкава офца...Не сум го запамтил.Ова апла е денес.
Црвениот картон на Пепе памтиш ли ја таа утакмица :icon_lol: Уште коа кажаа дека он ќе суди се беше јасно

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.747
Пенал врз Чави мислам дека имаше и не е до толку лоша одлука таа на Штарк, ама првиот гол на Барса беше офсајд чист, исто и одлуката на Неста да му даде жолт наместо втор на Аквилани беше ... :tapp:

За она со Маскерано и Робињо, прв дојде до топката Маскерано затоа и не беше свирнат пеналот.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Не е автогол на ван Бомел чави ја допре и беше во офсајд затоа им го пишаа како да е офсајд јбг мафија

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
А сите што имате малку поише нет, доста се жалите со анал5, глејте си на ХРТ2 ко човек (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom