Ништо ново не е тоаКАТАСТРОФАЛНО СУДЕЊЕ!!!
Можда не е ново,ама вакви работи не смее да стануваат пракса....Ништо ново не е тоа
Кога станува збор за Барселона, станати се пракса уште од поодамна..Можда не е ново,ама вакви работи не смее да стануваат пракса....
Не сум заприметил за Штарк дека е толкава офца...Не сум го запамтил.Ова апла е денес.Кога станува збор за Барселона, станати се пракса уште од поодамна..
да да ова не му е првпат мислам да суди натпревар за Барса и пак да има некои сумљиви одлуки.Баер одлично им се држи на Челзи а Дортмунд дури подобро игра од Арсенал али им се повредија и Геце и Бендер прво полувреме и двајцата искочијаФарселона+Штарк=Проверена комбинација,поздрав вашта УЕФА
И да ми кажат сега што мислат сите фудбалски експерти навивачи на Милан кои лани оправаат дека тоа на Пепе беше црвен картон
СМеј се маже.......Влечење,каде ти виде влечење......НОрмално е во онаква ситуација рацете на Аквилани да се на телото од ЧАви.Овај уше од ко ја прими топката одеше на пенал,падна,а овој волов во жолто свирна,по шо нормално,то му е работа -.-Немало пенал
Дај бе не бидете смешни.
Чави излегува сам пред Абиати(можда немаше прв да стигне до топката), а овој го влече од позади.
Ама ајде, тешете се, ништо друго не ви преостанува.