Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
хммм интересно доаѓам дома и гледам Челзи пак изгубиле... Ама да сега Боаш не е крив а лани Анчелоти стално беше крив :D
И мене уште ми е мистерија кикнувањето на Карло. Човекот во првата сезона им го донесе првиот дабл во историјата а втората сезона ништо не направил. Па самиот си кажа дека нема одврзани раце за управување ко што имаат другите менаџери и big deal ако една сезона не освоил ништо кога првата освои дабл, секако дека заслужи шанса за уште една година барем.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
И мене уште ми е мистерија кикнувањето на Карло. Човекот во првата сезона им го донесе првиот дабл во историјата а втората сезона ништо не направил. Па самиот си кажа дека нема одврзани раце за управување ко што имаат другите менаџери и big deal ако една сезона не освоил ништо кога првата освои дабл, секако дека заслужи шанса за уште една година барем.
Зашто таков хејт кон новиот Мурињо? :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зашто таков хејт кон новиот Мурињо? :)
Не не воошто нема хејт кон АВБ :))) само што мислам дека Карло заслужуваше барем уште една шанса. Секоја чест за трите титули лани со Порто ама вака ем Челзи потрошија 15 милиона на него ем нема некое којзнае какво подобрување :)

В

Вори

Гостин
Wannabe Mourinho...да не дојде до забуна :)
Далеку од Мурињо е тој.И самиот има кажано дека не сака да го споредуваат со него.Нема никаква допирна точка со него,освен тоа што му беше асистент во Челзи и случајно водеше исти тим како Мурињо,Порто.
Не се декларира како специјален,не е арогантен и дигнат како Мурињо.
Али тоа што вие сте створиле таква слика за него,е друга работа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Далеку од Мурињо е тој.И самиот има кажано дека не сака да го споредуваат со него.Нема никаква допирна точка со него,освен тоа што му беше асистент во Челзи и случајно водеше исти тим како Мурињо,Порто.
Не се декларира како специјален,не е арогантен и дигнат како Мурињо.
Али тоа што вие сте створиле таква слика за него,е друга работа.
Токму тоа....мене од ставот, реакциите...односот на терен....плус и порто што го има водено...па челзи....ептен ме тера на тоа....што и не значи дека е така!!!
Е сега....тоа дека не му годат споредби со Му....баш и не би поверувал...исто како на Насри кога му викаа, новиот Зидан...а тој со изјава во весник...Ве молам, јас сум далеку од него и несакам со него да бидам споредуван....како и да е, се надевам дека нема после 2 сезони во Интер да ви отиде :)

A

Alexander Nevsky

Гостин
Мене мистерија ми е кикнувањето на Мурињо:eek:

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Не не воошто нема хејт кон АВБ :))) само што мислам дека Карло заслужуваше барем уште една шанса. Секоја чест за трите титули лани со Порто ама вака ем Челзи потрошија 15 милиона на него ем нема некое којзнае какво подобрување :)
Подобрување ? :eek:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Интересени ми се овие од Челзи. Демек ко ги победивме, ќе видиме кој ќе се смеј на крајот од сезоната. Кога Ван Перси не бил најдобар, Торес е подобар. И сега кога имаат исто бодови колку и нас, ќутат, како демек кај ќе бидиме ние на крај на сезона, а каде тие. Ќе се борат за титула, да, да, нема грешка. Оваа година Челзи ќе биде зад нас, во пласман, се кладам во скара и пиење кој колку можи.

Аххх бе, демек, на крајот ќе се види кој е кој. А сега после 10ина кола, и Арсенал и Челзи имаат исто бодови, а ниту пак Ливерпул е нешто поарен. Овие тима ќе се борат за 3то и 4то место сезонава во ПЛ, и то е то.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не наоѓаме маани бе, се смееме ако нешто ни е смешно, ко сите останати :icon_mrgr:
--- надополнето: Nov 21, 2011 5:17 AM ---
Ко 5 годишен :D

Btw зошто ги споредувавте Торес и Керол:

Torres - 6 games, 2 sub appearances, 2 goals
Carroll - 7 games, 3 sub appearances, 2 goals

На Скај го имаше ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom