Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
http://thefootballasylum.com/premier-league/chelsea-planning-to-sue-liverpool-over-torres-deal/

“After a lot of analysis, tactical observation and deliberation we have come to the conclusion that Fernando Torres’s goal draught his not his fault at all.It have been Liverpool all the time !
We were shocked to find out that though they sold us the striker, they decided to keep his goalscoring form and his spectacular first touch ability to themselves. So even though he is trying hard to score goals he just cannot ! We plan to sue them for giving us such a raw deal..”

download.jpg

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Ама едноставно нели кога се работи за Манчестер Јунајтед, судиите тоа не го гледаат, а ниту форумските експерти, и само се јаде гомна како на Манчестер судиите им прегледувале низ прсти.

Среќа што Господ гледа, па одма после пак дадоа гол.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сите објаснуваат и кажуваат како ова е регуларен гол но не знам дали ја имаат читано книгата каде што пишува дека фудбалерот не смее да ја допира топката при изведувањето на било каков претходно настанат прекин...голот е регуларно поништен, не знам како овие англискиве коментатори не ги знаат правилата ама ајде..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Сите објаснуваат и кажуваат како ова е регуларен гол но не знам дали ја имаат читано книгата каде што пишува дека фудбалерот не смее да ја допира топката при изведувањето на било каков претходно настанат прекин...голот е регуларно поништен, не знам како овие англискиве коментатори не ги знаат правилата ама ајде..
Во која смисла не смее да ја допира топката не сфаќам?

В

Вори

Гостин
Интересени ми се овие од Челзи. Демек ко ги победивме, ќе видиме кој ќе се смеј на крајот од сезоната. Кога Ван Перси не бил најдобар, Торес е подобар. И сега кога имаат исто бодови колку и нас, ќутат, како демек кај ќе бидиме ние на крај на сезона, а каде тие. Ќе се борат за титула, да, да, нема грешка. Оваа година Челзи ќе биде зад нас, во пласман, се кладам во скара и пиење кој колку можи.

Аххх бе, демек, на крајот ќе се види кој е кој. А сега после 10ина кола, и Арсенал и Челзи имаат исто бодови, а ниту пак Ливерпул е нешто поарен. Овие тима ќе се борат за 3то и 4то место сезонава во ПЛ, и то е то.
Се кладиш три сезони уназад и истото го викаш и повторно Арсенал е зад Челзи.Ќе цимиш кога пак ќе киксате со ВБА и остали екипи од тој ранг,а кога Челзи ќе се издигне,тогаш пак ќе те нема.
Немој да мислиш дека ги забораваме твоите фамозни предвидувања,кои не ти одат од рака,секако.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во која смисла не смее да ја допира топката не сфаќам?
И јас мислам дека е регуларен. Кога играа Манчестер и Челзи на Олд Трафорд кога Манчестер тепаше 3-0, веднаш пред да падне првиот гол Гигс изведе вака корнер и Роналдо погоди ама Хауард Веб дека нели навива за Манчестер, го поништи голот веднаш и рече дека не смее така.
После другиот ден доби казна од ФА и следните 2 недели судеше во Чемпионшип затоа што според правилата таков гол важел. Не те лажам, вака се однесуваше сево ова.

Во право си се коментаторите.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
[quote="Вори, post: 4574525"]Се кладиш три сезони уназад и истото го викаш и повторно Арсенал е зад Челзи.Ќе цимиш кога пак ќе киксате со ВБА и остали екипи од тој ранг,а кога Челзи ќе се издигне,тогаш пак ќе те нема.
Немој да мислиш дека ги забораваме твоите фамозни предвидувања,кои не ти одат од рака,секако.[/quote]

И ? Шо да напишам освен да ти вратам во ист стил ? Арсенал 50 години завршваше пред Вас, па ? Остај го минатото. :tapp:

Гледам и тебе ти тргнале. Челзи се бори за титулата. :pos:

В

Вори

Гостин
[quote="Вори, post: 4574525"]Се кладиш три сезони уназад и истото го викаш и повторно Арсенал е зад Челзи.Ќе цимиш кога пак ќе киксате со ВБА и остали екипи од тој ранг,а кога Челзи ќе се издигне,тогаш пак ќе те нема.
Немој да мислиш дека ги забораваме твоите фамозни предвидувања,кои не ти одат од рака,секако.
Гледам и тебе ти тргнале. Челзи се бори за титулата. :pos:[/quote]

Такво минато и фудбалско минато е различно сосема.Не се праи на Тошо.
Челзи уште не е надвор од трката за титула,иако не заслужува да се бори за истата.Да сочекаме,има уште многу за играње.Да не се трескаш на крај од сезона од земја.

И да не сакаш да ти викнам амбулантна кола,глеам цркаш од смеење?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Гледам и тебе ти тргнале. Челзи се бори за титулата. :pos:
Челзи уште не е надвор од трката за титула,иако не заслужува да се бори за истата.Да сочекаме,има уште многу за играње.Да не се трескаш на крај од сезона од земја.

И да не сакаш да ти викнам амбулантна кола,глеам цркаш од смеење?[/quote]

:pos::pos:
--- надополнето: Nov 21, 2011 5:49 PM ---
http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/arsen-venger-na-chekor-do-pszh Венгер, на лето си заминува од Арсенал !?

http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/dali-boash-zasluzhuva-da-ostane-vo-chelzi Добра статија ! Се прашувам, зошто Абрамович не го заджра Сколари! :)))

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кога играч ја допира топката тоа се смета дека топката е во движење при изведување на прекин..а кога топката е во движење неможи да се изведи прекинот и да се продолжи играта!...ова е мислам доволно Џену!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

И да не сакаш да ти викнам амбулантна кола,глеам цркаш од смеење?
:pos::pos:
--- надополнето: Nov 21, 2011 5:49 PM ---
http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/arsen-venger-na-chekor-do-pszh Венгер, на лето си заминува од Арсенал !?

http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/dali-boash-zasluzhuva-da-ostane-vo-chelzi Добра статија ! Се прашувам, зошто Абрамович не го заджра Сколари! :)))[/quote]
Боаш одма те демантира http://www.sportski.mk/statija/9268

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога играч ја допира топката тоа се смета дека топката е во движење при изведување на прекин..а кога топката е во движење неможи да се изведи прекинот и да се продолжи играта!...ова е мислам доволно Џену!
Абе јас те сфаќам тебе ама може во Англија има друго правило. Не ли мислиш дека да не беше судијата во право досеа немаше да е казнет? Уште сабајлево ќе го пребацеа во Чемпионшип. Ти кажав што се случи пред повеќе од 2 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom