Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ама според некои, времето на Торес допрва доаѓа, демек он им 18 години...

В

Вори

Гостин
Што јадете гомна,кога Торес изигра 5 минути?За 5 минути човек не може да се загрее,камо ли да даде гол или да направи некоја шанса.
Ебаве луѓето,само да се зборело без никаква основа.

Куров ми,Керол подобар е.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.114
Што јадете гомна,кога Торес изигра 5 минути?За 5 минути човек не може да се загрее,камо ли да даде гол или да направи некоја шанса.

Подобар е :coffee:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Не ми беше тоа поентата...ама ај...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747

Јебеш га, од Стариџ не може место да фати :icon_mrgr:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343

Стариџ не би се сложил со ова. :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.114
среќа имат челзи шо не играт со сити наредна 6 ќе лапнеа вака ливерпул само со 4 ќе помини
Хахахаххаха отсекогаш си знаел квалитетно да ме насмееш

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Jас не те очекуев тебе, пошто не знаев дека уствари постоиш .. Не озбилно пеер, не знаев дека постоиш, а ти видиш си знаел дека од некаде ќе се појавам ... браос браос !! (и овој шо ти го лајкнал статусов не знаев дека постои, ама еве сеа дознав ( Здраво швабо, како е ?? ) )
добро е , фала на прашање. Ти завидувам на твојата познатост тука на форумов која како фан на челзи ја стекна со мастурбаторско настроени постови во врска со знаеш кого(играч кој по некоја случајност игра во конкурент за освојување на епл) .

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
хммм интересно доаѓам дома и гледам Челзи пак изгубиле... Ама да сега Боаш не е крив а лани Анчелоти стално беше крив :D

Иначе шала на страна ама Сити со секое коло си ги зголемува шансите за титулата... Ливерпул, Челзи и Арсенал веќе заостануваат 12 бода, Њукасл не го рачунам пошто у секој случај нема да заврши во топ4 така да тоа го остава само Јунајтед моментално како најсериозен кандидат.

Мора да почне некој да ги победува Сити пошто не иде вака... навивам за Ливерпул идно коло :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom