- Член од
- 26 август 2011
- Мислења
- 517
- Поени од реакции
- 114
Зошто ја неможам да ја инсталирам ја слегнав од замунда?малце помош што да правам
А ти да дадеш повеќе детали?Зошто ја неможам да ја инсталирам ја слегнав од замунда?малце помош што да правам
која верзија си ја симнал ?Зошто ја неможам да ја инсталирам ја слегнав од замунда?малце помош што да правам
На примеер шо те interesireА ти да дадеш повеќе детали?
Се Како што спомна POS-51, прво кажи која верзија, после што проблем, и на крај што конфигурација имашНа примеер шо те interesire
--- надополнето: Nov 17, 2011 2:50 PM ---
Need For Speed: SHIFT (2009)
Ja ima nekoj igrano ?
Ako e tawa so mislas :Се Како што спомна POS-51, прво кажи која верзија, после што проблем, и на крај што конфигурација имаш
Па дај кажи го и проблемот, не треба ваљда да ти ги влечеме информациите од уста.Ako e tawa so mislas :
graficka: intel hd ,4 gb ram,500 gb hard disk
Според тебе која неед фор спеед е најдобра да ја слегнам ?Па дај кажи го и проблемот, не треба ваљда да ти ги влечеме информациите од уста.
Ај да се навратам на играва. Уствари што да кажам. катастрофа
1. Same old bullshit од Hot Pursuit
2. Сите коли (што ти ги возиш) имаат иста брзина, исто забрзување, исти слаби точки
3. Сите останати возачи имаат најдобри коли, без разлика што кола е, имаат најдобро забрзување, и едноставно во кривина не можеш да ги поминеш и тоа е факт
4. Дај ми хелихоптер, пак си послаб. Дај ми F18 авион пак си послаб. Уф чекај згрешив, на крај секогаш си побрз
5. Ако ти возиш со 300 на саат, сите возат со толку. Ако ти возиш со 100 на саат, сите возат толку
6. Полицајците посебна прича, он е СЕ. Да не прашам за логиката што на сред знае да ти застане или да направи некој глупава блокада, што можеш само да ја поминеш ако ја имаш колата од "Taxi" филмот ... и се разбира да прелеташ
7. Checkpoint ... не ми се веруваше кога читав. Checkpoint во Racing игра ?!?!?!?! Незнам што да кажам
Па ете ако се навратиш на неколку постови поназад ќе видиш дека Most Wanted е врвот во овој серијал, што и можам да се сложам со тоа мислењеСпоред тебе која неед фор спеед е најдобра да ја слегнам ?
А и таа графичка само мост вантед и карбон ќе може да ги пушти и вака и такаПа ете ако се навратиш на неколку постови поназад ќе видиш дека Most Wanted е врвот во овој серијал, што и можам да се сложам со тоа мислење
Па симнуваш погрешен драјвер. Најди го драјверот за твојата графичка, верзија 285.38.Пробувам да ја пуштам играта ми го дава следново
А кога пробувам да го инсталирам драјверот ми покажува дека не компитабилен