Need for Speed: The Run

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто ја неможам да ја инсталирам ја слегнав од замунда?малце помош што да правам

Играва некако ми е многу линеарна за NFS игра. :D

Ako e tawa so mislas :
graficka: intel hd ,4 gb ram,500 gb hard disk

Па дај кажи го и проблемот, не треба ваљда да ти ги влечеме информациите од уста.

Ај да се навратам на играва. Уствари што да кажам. катастрофа

1. Same old bullshit од Hot Pursuit
2. Сите коли (што ти ги возиш) имаат иста брзина, исто забрзување, исти слаби точки
3. Сите останати возачи имаат најдобри коли, без разлика што кола е, имаат најдобро забрзување, и едноставно во кривина не можеш да ги поминеш и тоа е факт
4. Дај ми хелихоптер, пак си послаб. Дај ми F18 авион пак си послаб. Уф чекај згрешив, на крај секогаш си побрз :D
5. Ако ти возиш со 300 на саат, сите возат со толку. Ако ти возиш со 100 на саат, сите возат толку
6. Полицајците посебна прича, он е СЕ. Да не прашам за логиката што на сред знае да ти застане или да направи некој глупава блокада, што можеш само да ја поминеш ако ја имаш колата од "Taxi" филмот ... и се разбира да прелеташ
7. Checkpoint ... не ми се веруваше кога читав. Checkpoint во Racing игра ?!?!?!?! Незнам што да кажам

Па дај кажи го и проблемот, не треба ваљда да ти ги влечеме информациите од уста.

Ај да се навратам на играва. Уствари што да кажам. катастрофа

1. Same old bullshit од Hot Pursuit
2. Сите коли (што ти ги возиш) имаат иста брзина, исто забрзување, исти слаби точки
3. Сите останати возачи имаат најдобри коли, без разлика што кола е, имаат најдобро забрзување, и едноставно во кривина не можеш да ги поминеш и тоа е факт
4. Дај ми хелихоптер, пак си послаб. Дај ми F18 авион пак си послаб. Уф чекај згрешив, на крај секогаш си побрз :D
5. Ако ти возиш со 300 на саат, сите возат со толку. Ако ти возиш со 100 на саат, сите возат толку
6. Полицајците посебна прича, он е СЕ. Да не прашам за логиката што на сред знае да ти застане или да направи некој глупава блокада, што можеш само да ја поминеш ако ја имаш колата од "Taxi" филмот ... и се разбира да прелеташ
7. Checkpoint ... не ми се веруваше кога читав. Checkpoint во Racing игра ?!?!?!?! Незнам што да кажам
Според тебе која неед фор спеед е најдобра да ја слегнам ?

Според тебе која неед фор спеед е најдобра да ја слегнам ?

Па ете ако се навратиш на неколку постови поназад ќе видиш дека Most Wanted е врвот во овој серијал, што и можам да се сложам со тоа мислење

Па ете ако се навратиш на неколку постови поназад ќе видиш дека Most Wanted е врвот во овој серијал, што и можам да се сложам со тоа мислење

А и таа графичка само мост вантед и карбон ќе може да ги пушти и вака и така :D

имам еден проблем коа ке ја уклуцам играта ми пишува the procedure entry point GetCurrentProcessorNumber could not be located in the dynamic link libary KERNEL32.dll. ?????

Пробувам да ја пуштам играта ми го дава следново

oAyjQ.jpg

А кога пробувам да го инсталирам драјверот ми покажува дека не компитабилен

Пробувам да ја пуштам играта ми го дава следново

oAyjQ.jpg

А кога пробувам да го инсталирам драјверот ми покажува дека не компитабилен
Па симнуваш погрешен драјвер. Најди го драјверот за твојата графичка, верзија 285.38.

Ја симнав, онака, колку да трошам GB, тоа што го читам и тоа што го очекував до негде се поклопуваат, али деновиве ќе ја инсталирам ќе видам шо-како е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom