Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тапа оди со даунлоадот само не ми е јасно зошто "штедам на гигабајти" кога имам 200 гига така да одам на таа до 15 гига симнувањесепак замунда си е замунда заливот некако ја тупи во последно време !
p.s nemoze na xp da se igra ? :O
минимални побарувања е виндоус виста а препорачливи седумка -.- ја ставив да се даунлоадриа верзијата од замунда па ке видиме што ке се случиБи требало да мојш на XP SP3
минимални побарувања е виндоус виста а препорачливи седумка -.- ја ставив да се даунлоадриа верзијата од замунда па ке видиме што ке се случи![]()
Ме интересира нешо околу играва. Според инфото од првата страна: "Ќе треба да поминеме 300 километри", односно "од Сан Франциско до Њу Јорк". Ова е или грешка на некој што го напишал ова, доколку е извадено од некаде, или пак печатна грешка. Ми нема логика од Запад до Исток да се 300 километри, па макар биле и воздушна линија. Да не се сличајно 3000 миљи? Или мене ми се причини или сварно типката што збори за време на рекламата пред видеото од погоре спомна 3 thousand miles.
p.s. Кој и да е странецот што го пишуел инфото на wiki утнал и тоа убаво.
Да. Спомна 3 thousand miles. Значи 3000 миљи се![]()
Играва живо срање.На тастатура неможеш да наместиш стрелка нагоре за гас.Ќе стиснеш во игра и работи за милисекунда и престанува, морам со десен шифт за гас.Иначе иста срање физика ко у андеркавер/новата hot pursuit, вртиш на 300 оно врти така убаво ко да возиш 30.
Богами.. некои глупи работи што МОРАЛЕ да ги отстранат, а според мене се ситници не ги отстраниле и премногу иритираат. Иначе за вртењето.. дефинитивно требало уште да го средат, а се гледа дека е работено на него. Јас тоа го заприметив во првите мисии и можам да кажам дека колата воопшто не ми вртеше. Е после зедов друга кола (порше). И си врти баш како што викаш. Па да се надеваме дека во наредното издание ќе го отстранат тоа. Иначе графиката ме бендисува.
и ја симна ли, дали се пушта? сакам и јас да ја симнам од таму?Ја симнувам од заливот ке видам дали е океј ваљда не е фејк !
и ја симна ли, дали се пушта? сакам и јас да ја симнам од таму?