Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Топ, нека ги купат Евертон, побрзо ќе освојат ПЛ титула од комшиите нивни :icon_lol:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Е што прави толку Абрамович жити све?Купува играчи,даваше повеќе пари отколку што треба за некои играчи,ама не ги преплатуваше сите.
Шевченко,Торес можеби да.Другите сите беа скоро со нормални суми купени.
И Челзи не купуваше ѕвезди,Робен и Кежман кој ги знаеше?Или пак Даф?Или пак Есиен и Дрогба?
Не заебавајте,трошел Челзи пари,да.Ама не толку колку што вие мислите и колку што преовеличувате.
Сигурно не повеќе од Реал и Сити сега.Па и од некои други екипи.
Барселона може да фркне 30 милиони за еден Чигирнски,за да наредна сезона го вратат во Шахтјор.Може да фркне и 40 милиони за Виља,ама за тоа никој не збори.
А Челзи ако даде толку пари за некој играч,одма Челзи го уништувал фудбалот и остали срања.
И твојот Манчестер троши и тоа бајги.25 милиони за Нани даде на времето,а за играчот никој жив немаше слушнато.Исто го плати скапо и Андерсон.И уште други примери.
Сите трошат,и не се уништува фудбалот заради Абрамович.Ама добро,мора да има некој дежурен кривец,така да не ми замеравам.
Абрамовиќ го дадов како пример, а тоа важи и за сите шеици, катарци, нафташи... Го уништуваат фудбалот, сега да треба да се земе еден обичен мо*ко, екипите бараат енормни суми... Еден Даглас Коста од Шахтјор го бараат за 20+ милиони евра... Читам сега неиспилено дете од Ајакс, Ериксен, му бараат 68 милиони евра? Личи ова на нешто? Сето ова го уништува фудбалот, а сево ова почна со надигањето на цените од страна на гореспоменатите...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Абрамовиќ го дадов како пример, а тоа важи и за сите шеици, катарци, нафташи... Го уништуваат фудбалот, сега да треба да се земе еден обичен мо*ко, екипите бараат енормни суми... Еден Даглас Коста од Шахтјор го бараат за 20+ милиони евра... Читам сега неиспилено дете од Ајакс, Ериксен, му бараат 68 милиони евра? Личи ова на нешто? Сето ова го уништува фудбалот, а сево ова почна со надигањето на цените од страна на гореспоменатите...
Верувај ми, 20 милиона се малце за Даглас Коста, ѕвер и пол е играчот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Tи мисли му ја за вашите комшии. ;)
Нема што да му ја мислам ја, ние мислевме додека стигнавме до 19, ние сме на врвот, сега е време на другите менаџери да мислат и да не предизвикуваат :cool:

В

Вори

Гостин
Добро,нема врска.Да не ја должиме,зошто стопати имаме зборувано на оваа тема.А ако продолжиме со исто темпо,ќе фрчат банови и такви ствари.Па поарно да прекинеме овде :)

Вие си имате свој став,јас и останатите имаме свој.Вие мислите дека Роман е крив за препумпаните цени во фудбалов,јас не мислам така.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Верувај ми, 20 милиона се малце за Даглас Коста, ѕвер и пол е играчот.
Не ме зезај, што не даде некоја екипа пари за овој играч, барем сега 20 милиони се ништо пари...

Добро,нема врска.Да не ја должиме,зошто стопати имаме зборувано на оваа тема.А ако продолжиме со исто темпо,ќе фрчат банови и такви ствари.Па поарно да прекинеме овде :)

Вие си имате свој став,јас и останатите имаме свој.Вие мислите дека Роман е крив за препумпаните цени во фудбалов,јас не мислам така.
Не бе, зошто банови, си правиме нормална дискусија, не навредувам јас никого...
Работата е што мојот Јунајтед никогаш не купил 15 играчи во еден летен период како што тоа го направи твојот Челзи... Јунајтед создавал екипа постепено, нешто купено, нешто од академија и потоа дојдоа резултатите... Вие од просечен тим, наеднаш станавте најсериозен кандидат за титула...

Значи без навреда, немам никаква намера за тоа...

В

Вори

Гостин
Не ме зезај, што не даде некоја екипа пари за овој играч, барем сега 20 милиони се ништо пари...
--- надополнето: Nov 14, 2011 3:57 PM ---

Не бе, зошто банови, си правиме нормална дискусија, не навредувам јас никого...
Работата е што мојот Јунајтед никогаш не купил 15 играчи во еден летен период како што тоа го направи твојот Челзи... Јунајтед создавал екипа постепено, нешто купено, нешто од академија и потоа дојдоа резултатите... Вие од просечен тим, наеднаш станавте најсериозен кандидат за титула...

Значи без навреда, немам никаква намера за тоа...
Не мислев на тебе,мислев на другите хиени кои сеуште ја немаат прочитано темава.
Па ќе почнеа муабети дека Челзи биле вештачки тим,без историја и ЛШ и такви ствари.Ту мач ми е од такви муабети.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Ме интересира, дали во поскорешната историја имало подобар трансфер (според голови,минути изиграни,години и сума на пари)?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ме интересира, дали во поскорешната историја имало подобар трансфер (според голови,минути изиграни,години и сума на пари)?

И да има сигурно САФ го направил.
Ме чуди како никој друг не го примети пред него.
Иначе ако овој трансфер е прво место на таква листа тогаш Кавани би бил второ место.И тој поприлично има добра сезона а не беше многу скап.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

2.6 милиони
П.С. Ако може 12тина години да се оквалификува како "поскорешна историја" :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom