Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tи мисли му ја за вашите комшии.Топ, нека ги купат Евертон, побрзо ќе освојат ПЛ титула од комшиите нивни![]()
Е што прави толку Абрамович жити све?Купува играчи,даваше повеќе пари отколку што треба за некои играчи,ама не ги преплатуваше сите.
Шевченко,Торес можеби да.Другите сите беа скоро со нормални суми купени.
И Челзи не купуваше ѕвезди,Робен и Кежман кој ги знаеше?Или пак Даф?Или пак Есиен и Дрогба?
Не заебавајте,трошел Челзи пари,да.Ама не толку колку што вие мислите и колку што преовеличувате.
Сигурно не повеќе од Реал и Сити сега.Па и од некои други екипи.
Барселона може да фркне 30 милиони за еден Чигирнски,за да наредна сезона го вратат во Шахтјор.Може да фркне и 40 милиони за Виља,ама за тоа никој не збори.
А Челзи ако даде толку пари за некој играч,одма Челзи го уништувал фудбалот и остали срања.
И твојот Манчестер троши и тоа бајги.25 милиони за Нани даде на времето,а за играчот никој жив немаше слушнато.Исто го плати скапо и Андерсон.И уште други примери.
Сите трошат,и не се уништува фудбалот заради Абрамович.Ама добро,мора да има некој дежурен кривец,така да не ми замеравам.
Сакаш и ти едно пивце?Топ, нека ги купат Евертон, побрзо ќе освојат ПЛ титула од комшиите нивни![]()
Верувај ми, 20 милиона се малце за Даглас Коста, ѕвер и пол е играчот.Абрамовиќ го дадов како пример, а тоа важи и за сите шеици, катарци, нафташи... Го уништуваат фудбалот, сега да треба да се земе еден обичен мо*ко, екипите бараат енормни суми... Еден Даглас Коста од Шахтјор го бараат за 20+ милиони евра... Читам сега неиспилено дете од Ајакс, Ериксен, му бараат 68 милиони евра? Личи ова на нешто? Сето ова го уништува фудбалот, а сево ова почна со надигањето на цените од страна на гореспоменатите...
Tи мисли му ја за вашите комшии.![]()
Абрамовиќ го дадов како пример, а тоа важи и за сите шеици, катарци, нафташи... Го уништуваат фудбалот, сега да треба да се земе еден обичен мо*ко, екипите бараат енормни суми... Еден Даглас Коста од Шахтјор го бараат за 20+ милиони евра... Читам сега неиспилено дете од Ајакс, Ериксен, му бараат 68 милиони евра? Личи ова на нешто? Сето ова го уништува фудбалот, а сево ова почна со надигањето на цените од страна на гореспоменатите...
Верувај ми, 20 милиона се малце за Даглас Коста, ѕвер и пол е играчот.
Добро,нема врска.Да не ја должиме,зошто стопати имаме зборувано на оваа тема.А ако продолжиме со исто темпо,ќе фрчат банови и такви ствари.Па поарно да прекинеме овде
Вие си имате свој став,јас и останатите имаме свој.Вие мислите дека Роман е крив за препумпаните цени во фудбалов,јас не мислам така.
Не ме зезај, што не даде некоја екипа пари за овој играч, барем сега 20 милиони се ништо пари...
--- надополнето: Nov 14, 2011 3:57 PM ---
Не бе, зошто банови, си правиме нормална дискусија, не навредувам јас никого...
Работата е што мојот Јунајтед никогаш не купил 15 играчи во еден летен период како што тоа го направи твојот Челзи... Јунајтед создавал екипа постепено, нешто купено, нешто од академија и потоа дојдоа резултатите... Вие од просечен тим, наеднаш станавте најсериозен кандидат за титула...
Значи без навреда, немам никаква намера за тоа...
И да има сигурно САФ го направил.Ме интересира, дали во поскорешната историја имало подобар трансфер (според голови,минути изиграни,години и сума на пари)?
![]()
Ме интересира, дали во поскорешната историја имало подобар трансфер (според голови,минути изиграни,години и сума на пари)?
![]()