Tи мисли му ја за вашите комшии.Топ, нека ги купат Евертон, побрзо ќе освојат ПЛ титула од комшиите нивни![]()
Абрамовиќ го дадов како пример, а тоа важи и за сите шеици, катарци, нафташи... Го уништуваат фудбалот, сега да треба да се земе еден обичен мо*ко, екипите бараат енормни суми... Еден Даглас Коста од Шахтјор го бараат за 20+ милиони евра... Читам сега неиспилено дете од Ајакс, Ериксен, му бараат 68 милиони евра? Личи ова на нешто? Сето ова го уништува фудбалот, а сево ова почна со надигањето на цените од страна на гореспоменатите...Е што прави толку Абрамович жити све?Купува играчи,даваше повеќе пари отколку што треба за некои играчи,ама не ги преплатуваше сите.
Шевченко,Торес можеби да.Другите сите беа скоро со нормални суми купени.
И Челзи не купуваше ѕвезди,Робен и Кежман кој ги знаеше?Или пак Даф?Или пак Есиен и Дрогба?
Не заебавајте,трошел Челзи пари,да.Ама не толку колку што вие мислите и колку што преовеличувате.
Сигурно не повеќе од Реал и Сити сега.Па и од некои други екипи.
Барселона може да фркне 30 милиони за еден Чигирнски,за да наредна сезона го вратат во Шахтјор.Може да фркне и 40 милиони за Виља,ама за тоа никој не збори.
А Челзи ако даде толку пари за некој играч,одма Челзи го уништувал фудбалот и остали срања.
И твојот Манчестер троши и тоа бајги.25 милиони за Нани даде на времето,а за играчот никој жив немаше слушнато.Исто го плати скапо и Андерсон.И уште други примери.
Сите трошат,и не се уништува фудбалот заради Абрамович.Ама добро,мора да има некој дежурен кривец,така да не ми замеравам.
Сакаш и ти едно пивце?Топ, нека ги купат Евертон, побрзо ќе освојат ПЛ титула од комшиите нивни![]()
Верувај ми, 20 милиона се малце за Даглас Коста, ѕвер и пол е играчот.Абрамовиќ го дадов како пример, а тоа важи и за сите шеици, катарци, нафташи... Го уништуваат фудбалот, сега да треба да се земе еден обичен мо*ко, екипите бараат енормни суми... Еден Даглас Коста од Шахтјор го бараат за 20+ милиони евра... Читам сега неиспилено дете од Ајакс, Ериксен, му бараат 68 милиони евра? Личи ова на нешто? Сето ова го уништува фудбалот, а сево ова почна со надигањето на цените од страна на гореспоменатите...
Нема што да му ја мислам ја, ние мислевме додека стигнавме до 19, ние сме на врвот, сега е време на другите менаџери да мислат и да не предизвикуваатTи мисли му ја за вашите комшии.![]()
Добро,нема врска.Да не ја должиме,зошто стопати имаме зборувано на оваа тема.А ако продолжиме со исто темпо,ќе фрчат банови и такви ствари.Па поарно да прекинеме овдеАбрамовиќ го дадов како пример, а тоа важи и за сите шеици, катарци, нафташи... Го уништуваат фудбалот, сега да треба да се земе еден обичен мо*ко, екипите бараат енормни суми... Еден Даглас Коста од Шахтјор го бараат за 20+ милиони евра... Читам сега неиспилено дете од Ајакс, Ериксен, му бараат 68 милиони евра? Личи ова на нешто? Сето ова го уништува фудбалот, а сево ова почна со надигањето на цените од страна на гореспоменатите...
Не ме зезај, што не даде некоја екипа пари за овој играч, барем сега 20 милиони се ништо пари...Верувај ми, 20 милиона се малце за Даглас Коста, ѕвер и пол е играчот.
Не бе, зошто банови, си правиме нормална дискусија, не навредувам јас никого...Добро,нема врска.Да не ја должиме,зошто стопати имаме зборувано на оваа тема.А ако продолжиме со исто темпо,ќе фрчат банови и такви ствари.Па поарно да прекинеме овде
Вие си имате свој став,јас и останатите имаме свој.Вие мислите дека Роман е крив за препумпаните цени во фудбалов,јас не мислам така.
Не мислев на тебе,мислев на другите хиени кои сеуште ја немаат прочитано темава.Не ме зезај, што не даде некоја екипа пари за овој играч, барем сега 20 милиони се ништо пари...
--- надополнето: Nov 14, 2011 3:57 PM ---
Не бе, зошто банови, си правиме нормална дискусија, не навредувам јас никого...
Работата е што мојот Јунајтед никогаш не купил 15 играчи во еден летен период како што тоа го направи твојот Челзи... Јунајтед создавал екипа постепено, нешто купено, нешто од академија и потоа дојдоа резултатите... Вие од просечен тим, наеднаш станавте најсериозен кандидат за титула...
Значи без навреда, немам никаква намера за тоа...
И да има сигурно САФ го направил.Ме интересира, дали во поскорешната историја имало подобар трансфер (според голови,минути изиграни,години и сума на пари)?
![]()
Ме интересира, дали во поскорешната историја имало подобар трансфер (според голови,минути изиграни,години и сума на пари)?
![]()