Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.804
Поени од реакции
12.189
Кој ќе го земе Паркер со 31 во тим, освен Хари во неговиот збирутљак :) Не дека не е добар фудбалер, е, туку веќе има 31 година а веќе сите менаџери гледаат кон иднината, земаат млади фудбалери. Вака само ќе го земат за сезона две и после пак нов концепт на игра ќе треба да прават зошто Паркер веќе ќе слабее.
--- надополнето: Nov 13, 2011 5:00 PM ---
П.С. Ари ќе иде на судење во јануари поради затајување данок. И ние сме Ари!
За сега можи и не се исплаќа ама во нашиот случај и те како се исплаќаше. Имаше 29 години а Рој го зеде Поулсен кој имаше 30 и е тешко дрво за разлика од Паркер. Рачунај сега
--- надополнето: Nov 13, 2011 5:29 PM ---
Ме бендисва то шо на неколку страни наназад се зборваше за Англиската репезентација ! А кога јас или некој друг ќе напише нешто неповрзано на темата, постовите се бришат ! Јас не навивам за Англија, и мора да ги читам постовите, за тоа како Паркер бил најјак на мечот или пак дека Пујол направил нешто ?
Диктатурата на дело :pos:

В

Вори

Гостин
Ме бендисва то шо на неколку страни наназад се зборваше за Англиската репезентација ! А кога јас или некој друг ќе напише нешто неповрзано на темата, постовите се бришат ! Јас не навивам за Англија, и мора да ги читам постовите, за тоа како Паркер бил најјак на мечот или пак дека Пујол направил нешто ?
Наместо да се буниш за тоа,подобро преќути си.Затоа што се прави колку-толку асолен муабет,без провокации и навреди.Фина дискусија,не знам што ти е проблемот.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Абе ви реков ја дека ја прместиле темава во ЧДА вие не ми верувате :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Па можеби не, ама од друга страна ко што кажав 31 има, за тоа време подобро некој млад на негово место ќе се развива :)
За во Арсенал ќе беше совршен поради искуството и поради тоа што ќе им пренесе нешто на младите што ќе ги направи покомплетни играчи. А за тоа што ќе требаше да се мења за 2 или 3 сезони, ќе беше уште еден плус за Арсенал.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За во Арсенал ќе беше совршен поради искуството и поради тоа што ќе им пренесе нешто на младите што ќе ги направи покомплетни играчи. А за тоа што ќе требаше да се мења за 2 или 3 сезони, ќе беше уште еден плус за Арсенал.
No re-sell value :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Арон Ремзи, уште еднаш го предводеше Велс, до победа, како капитен, и тоа против Норвешка. Тимот на Гери Спид, победи со 4-1, а играчот за врска на Арсенал, беше еден од подобрите на теренот.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Толку земаше. Само не знам како плати толку пари Рој за него а имаше можност да земи милион појаки играчи за тие пари. :tapp:
--- надополнето: Nov 13, 2011 3:15 PM ---

Кога сме кај Јовче
Посебно обратете внимание после 15та секунда. Иако ова на почетокот му беше ок

Затоа човекот си растура во Андерлехт, Хоџсон беше идиот што не му даде повеќе шанса да се вклопи во англискиот фудбал.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.804
Поени од реакции
12.189
Затоа човекот си растура во Андерлехт, Хоџсон беше идиот што не му даде повеќе шанса да се вклопи во англискиот фудбал.

Човекот очигледно не беше за во Англија. Растураше и во Стандард така да јасно е дека му лежи белгиската лига. Премиер - никако!!!Џабе ќе се расправаме не е толку добар колку што беше најавуван. Штом до својата 29та година не заиграл за голем клуб ( значи пред да дојди во Ливерпул ) нема што да се коментира
--- надополнето: Nov 14, 2011 1:33 PM ---
Šeik kupuje Everton ili Blekburn?

Ако ги купи Евертон можеби ќе им ја врати старата слава
Дај Боже Евертон да го купи. Нека испаднат глупациве Блекбурн па мислам дека полесно ќе му биди да избери :D В година да гледаме една одлична топ 8ка

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Да бе, после и навивачи на евертон да се накотат тука и уште со нив да треба да се расправаме. А иначе не знам за која стара слава на евертон збори Gose. :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.889
Поени од реакции
11.608
Баш сакав да пишам, која црна слава ја има евертон? Св. никола посен или мрсен? :icon_mrgr:

В

Вори

Гостин

Човекот очигледно не беше за во Англија. Растураше и во Стандард така да јасно е дека му лежи белгиската лига. Премиер - никако!!!Џабе ќе се расправаме не е толку добар колку што беше најавуван. Штом до својата 29та година не заиграл за голем клуб ( значи пред да дојди во Ливерпул ) нема што да се коментира
--- надополнето: Nov 14, 2011 1:33 PM ---

Дај Боже Евертон да го купи. Нека испаднат глупациве Блекбурн па мислам дека полесно ќе му биди да избери :D В година да гледаме една одлична топ 8ка
Лане беше супер играч.Хоџсон го уништи.Тврдам дека Јовановиќ е еден од подобрите дриблери во Европа,човекот има страшна техника.Ама не доби вистинска шанса во Ливерпул.
Го ставаше во куп натпревари,и чат-пат од клупа.Епа не можеш да викаш дека бил тапа,кога све на све изиграл 200 минути во дресот на Ливерпул.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Да бе, после и навивачи на евертон да се накотат тука и уште со нив да треба да се расправаме. А иначе не знам за која стара слава на евертон збори Gose. :)
За која стара слава :eek:.Еве за која слава зборувам јас 9 титули во Англија http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_English_football_champions Евертон во Англија според бројот на титули е 4 одма зад Јунајтед, Ливерпул и Арсенал. Евертон има повеќе трофеи од Челзи и Сити заедно :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom