Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ете,го собра Ари.Ќе им служи на тоа кокошките.Пак ќе речам,добар играч,ама не стандарден.Тоа е проблемот можеби.

Мене па ме чуди,зошто играчи како Јагиелка и Бејнс не ги зеде некоја подобра и поголема екипа.Многу добри фудбалери се,секоја чест.
Арсенал сакаше Јагнелка да го земе ама ништо не изпадна

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ете,го собра Ари.Ќе им служи на тоа кокошките.Пак ќе речам,добар играч,ама не стандарден.Тоа е проблемот можеби.

Мене па ме чуди,зошто играчи како Јагиелка и Бејнс не ги зеде некоја подобра и поголема екипа.Многу добри фудбалери се,секоја чест.
Во Челзи мислам дека не ни доби шанса, иначе како што кажа Логикс, минатата сезона цела ја изигра на ниво и беше еден од најдобрите во премиер. Чудно што Арсенал и Ливерпул не пробаа да го земат.

За Јагиелка, никако не можеше да влезе во форма поради повредата, а и Арсенал не успеа да го земе за солидна сума. Тешко е да им се земе играч на Евертон, особено Бејнс кој им е најдобар.
Артета им го земавме ептен дека сам си побара трансфер од Мојс.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.883
Поени од реакции
11.598
Треба да се забрани репрезентативен фудбал, барем англија се тапа и нема потреба од бламирање по светски/европски првенства...вака фино лепо премиер ќе си гледаме и ќе се топиме.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.178
Во Челзи мислам дека не ни доби шанса, иначе како што кажа Логикс, минатата сезона цела ја изигра на ниво и беше еден од најдобрите во премиер. Чудно што Арсенал и Ливерпул не пробаа да го земат.

За Јагиелка, никако не можеше да влезе во форма поради повредата, а и Арсенал не успеа да го земе за солидна сума. Тешко е да им се земе играч на Евертон, особено Бејнс кој им е најдобар.
Артета им го земавме ептен дека сам си побара трансфер од Мојс.
Мене брат ми е криво за Паркер. Лани Рој кога дојде имаше шанса да го земи Паркер за 8-9 милиони или Боатенг за 5 а тој го зеде Поулсен за 6 :tapp: Ми идеше да се убијам тогаш.
Бејнс го бараат повеќе клубови ама не го даваат Евертон. И Ливерпул го бараше ама од Евертон јасно ставија до знаење дека во градскиот ривал не го даваат!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Мене брат ми е криво за Паркер. Лани Рој кога дојде имаше шанса да го земи Паркер за или Боатенг а тој го зеде Поулсен за 6 :tapp: Ми идеше да се убијам тогаш.
Бејнс го бараат повеќе клубови ама не го даваат Евертон. И Ливерпул го бараше ама од Евертон јасно ставија до знаење дека во градскиот ривал не го даваат!
2 Екстра играчи испуштил за Поулсен :tapp::tapp: Ептен ненормални трансфери правеше тој,знам и на Јованович му понудил тогаш 120 000 фунти неделно плата..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.178
2 Екстра играчи испуштил за Поулсен :tapp::tapp: Ептен ненормални трансфери правеше тој,знам и на Јованович му понудил тогаш 120 000 фунти неделно плата..
Толку земаше. Само не знам како плати толку пари Рој за него а имаше можност да земи милион појаки играчи за тие пари. :tapp:
--- надополнето: Nov 13, 2011 3:15 PM ---
Кога сме кај Јовче
Посебно обратете внимание после 15та секунда. Иако ова на почетокот му беше ок

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кој ќе го земе Паркер со 31 во тим, освен Хари во неговиот збирутљак :) Не дека не е добар фудбалер, е, туку веќе има 31 година а веќе сите менаџери гледаат кон иднината, земаат млади фудбалери. Вака само ќе го земат за сезона две и после пак нов концепт на игра ќе треба да прават зошто Паркер веќе ќе слабее.
--- надополнето: Nov 13, 2011 5:00 PM ---
П.С. Ари ќе иде на судење во јануари поради затајување данок. И ние сме Ари!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ме бендисва то шо на неколку страни наназад се зборваше за Англиската репезентација ! А кога јас или некој друг ќе напише нешто неповрзано на темата, постовите се бришат ! Јас не навивам за Англија, и мора да ги читам постовите, за тоа како Паркер бил најјак на мечот или пак дека Пујол направил нешто ?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ме бендисва то шо на неколку страни наназад се зборваше за Англиската репезентација ! А кога јас или некој друг ќе напише нешто неповрзано на темата, постовите се бришат ! Јас не навивам за Англија, и мора да ги читам постовите, за тоа како Паркер бил најјак на мечот или пак дека Пујол направил нешто ?
Не мора да ги читаш овде разговараат за квалитетите на Паркер шо како не е само за англиската репрезентација...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Кој ќе го земе Паркер со 31 во тим, освен Хари во неговиот збирутљак :) Не дека не е добар фудбалер, е, туку веќе има 31 година а веќе сите менаџери гледаат кон иднината, земаат млади фудбалери. Вака само ќе го земат за сезона две и после пак нов концепт на игра ќе треба да прават зошто Паркер веќе ќе слабее.
--- надополнето: Nov 13, 2011 5:00 PM ---
П.С. Ари ќе иде на судење во јануари поради затајување данок. И ние сме Ари!
Демек ако Паркер беше купен од Утд/Арсенал/Челзи/Ливерпул,заради него ќе требаше да го менуваат концептот на игра ? :)) Па не е до толку значаен како Цеск шо беше у Арсенал/Роналдо у Утд/Лампард во Челзи итн. :))
Едноставно,добра замена,за разумна сума на пари.ништо повеќе :))

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Демек ако Паркер беше купен од Утд/Арсенал/Челзи/Ливерпул,заради него ќе требаше да го менуваат концептот на игра ? :)) Па не е до толку значаен како Цеск шо беше у Арсенал/Роналдо у Утд/Лампард во Челзи итн. :))
Едноставно,добра замена,за разумна сума на пари.ништо повеќе :))
Па можеби не, ама од друга страна ко што кажав 31 има, за тоа време подобро некој млад на негово место ќе се развива :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom