neтреба бета кеј за да играш :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
neтреба бета кеј за да играш :/
Просветли не од кај симна крак, сервер и тие работи, прати линк по ппvo samata igra ima server (mooege) go aktiviras nego pa krakot go stavas i go aktiviras d3launcher
site tie raboti gi ima vo fajlot koj treba da go simnes 2.7 giga e, imas vnatre i upatsvo kako treba www.phazeddl.com od tuka ke go simnes pisi na search diablo 3 i ke ti dade http://dl.phazeddl.com/3848663/Diablo_3_Beta/Просветли не од кај симна крак, сервер и тие работи, прати линк по пп
фала многу.site tie raboti gi ima vo fajlot koj treba da go simnes 2.7 giga e, imas vnatre i upatsvo kako treba www.phazeddl.com od tuka ke go simnes pisi na search diablo 3 i ke ti dade http://dl.phazeddl.com/3848663/Diablo_3_Beta/
5 линкој со гној брзина и на крајо не ги екстрактира демек не биле убо симнати после 12 сати симнување и многу откажувања. Заеби ова, ако имаш некој друг посигурен линк или торент ппsite tie raboti gi ima vo fajlot koj treba da go simnes 2.7 giga e, imas vnatre i upatsvo kako treba www.phazeddl.com od tuka ke go simnes pisi na search diablo 3 i ke ti dade http://dl.phazeddl.com/3848663/Diablo_3_Beta/
vo samata igra ima server (mooege) go aktiviras nego pa krakot go stavas i go aktiviras d3launcher
Просветли не од кај симна крак, сервер и тие работи, прати линк по пп
neznam dali se pojavi pisav veke, znaci ja imam premium akaunti na file sonic i rapidshare i wupload pa 10 giga gi simnuvam za 1 saat znaci nema problem itn,vi go kazav ova samo za da vidite kakva e grafikata kako e menito likovite ali bidejki e beta ima mnogu bagovi5 линкој со гној брзина и на крајо не ги екстрактира демек не биле убо симнати после 12 сати симнување и многу откажувања. Заеби ова, ако имаш некој друг посигурен линк или торент пп
isto kako sto se igra wow na piratski serveri
--- надополнето: Nov 11, 2011 6:34 PM ---
neznam dali se pojavi pisav veke, znaci ja imam premium akaunti na file sonic i rapidshare i wupload pa 10 giga gi simnuvam za 1 saat znaci nema problem itn,vi go kazav ova samo za da vidite kakva e grafikata kako e menito likovite ali bidejki e beta ima mnogu bagovi
simni ja igrata od kade sto dadov link i ke igras na local b.net ali prvin moras serverot da go pustis se logiras so sto bilo ali na username treba da ima @ primer test@test a pasword koj sakas ali nema veze ke izleze za 1-2-3 meseca
брат не тропај глупости, early 2012 ќе биде... 100%За 3-4 месеци ќе престане тестирањето (beta). Најверојатно ќе излезе за нивниот Божиќ 2012.
А за тоа дека може да се игра сега..... дури и на PHAZEDDL ова го пишале на фајловите што ги симнуваш:
unplayable atm (at the time) - will update if there is a crack available
Без BETA KEY = нема играње
брат не тропај глупости, early 2012 ќе биде... 100%тоа ти е до март најкасно
![]()
Диабло не излага уште следниве 7-8 месеци ја мислам ....
Бар тие шо играат ВОВ треба да знаат - имаше понуда пред 1-2 месеца , ако го платиш акаунтот ВОВ за година дена - ќе добиеш гратис Диабло 3 ...т.д ...do the math ...
пс:Некој да има Beta key ? да пушти на еден олд скул гејмер и диабло фан да се израдуе малце. ... =)
+частам пиво![]()