Diablo 3

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
vo samata igra ima server (mooege) go aktiviras nego pa krakot go stavas i go aktiviras d3launcher

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
site tie raboti gi ima vo fajlot koj treba da go simnes 2.7 giga e, imas vnatre i upatsvo kako treba www.phazeddl.com od tuka ke go simnes pisi na search diablo 3 i ke ti dade http://dl.phazeddl.com/3848663/Diablo_3_Beta/
5 линкој со гној брзина и на крајо не ги екстрактира демек не биле убо симнати после 12 сати симнување и многу откажувања. Заеби ова, ако имаш некој друг посигурен линк или торент пп

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
isto kako sto se igra wow na piratski serveri
--- надополнето: Nov 11, 2011 6:34 PM ---
5 линкој со гној брзина и на крајо не ги екстрактира демек не биле убо симнати после 12 сати симнување и многу откажувања. Заеби ова, ако имаш некој друг посигурен линк или торент пп
neznam dali se pojavi pisav veke, znaci ja imam premium akaunti na file sonic i rapidshare i wupload pa 10 giga gi simnuvam za 1 saat znaci nema problem itn,vi go kazav ova samo za da vidite kakva e grafikata kako e menito likovite ali bidejki e beta ima mnogu bagovi

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
isto kako sto se igra wow na piratski serveri
--- надополнето: Nov 11, 2011 6:34 PM ---

neznam dali se pojavi pisav veke, znaci ja imam premium akaunti na file sonic i rapidshare i wupload pa 10 giga gi simnuvam za 1 saat znaci nema problem itn,vi go kazav ova samo za da vidite kakva e grafikata kako e menito likovite ali bidejki e beta ima mnogu bagovi
Прво, без BETA KEY не можеш да ја пуштиш играта, само можеш да чепкаш во менито, да менуваш опции и толку. Јас ја имам инсталирано, ама немам BETA KEY.

А тоа дека ти можеш да ја играш........ њет.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
simni ja igrata od kade sto dadov link i ke igras na local b.net ali prvin moras serverot da go pustis se logiras so sto bilo ali na username treba da ima @ primer test@test a pasword koj sakas ali nema veze ke izleze za 1-2-3 meseca

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
simni ja igrata od kade sto dadov link i ke igras na local b.net ali prvin moras serverot da go pustis se logiras so sto bilo ali na username treba da ima @ primer test@test a pasword koj sakas ali nema veze ke izleze za 1-2-3 meseca
За 3-4 месеци ќе престане тестирањето (beta). Најверојатно ќе излезе за нивниот Божиќ 2012.

А за тоа дека може да се игра сега..... дури и на PHAZEDDL ова го пишале на фајловите што ги симнуваш:

unplayable atm (at the time) - will update if there is a crack available

Без BETA KEY = нема играње

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
За 3-4 месеци ќе престане тестирањето (beta). Најверојатно ќе излезе за нивниот Божиќ 2012.

А за тоа дека може да се игра сега..... дури и на PHAZEDDL ова го пишале на фајловите што ги симнуваш:

unplayable atm (at the time) - will update if there is a crack available

Без BETA KEY = нема играње
брат не тропај глупости, early 2012 ќе биде... 100% :) тоа ти е до март најкасно :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
брат не тропај глупости, early 2012 ќе биде... 100% :) тоа ти е до март најкасно :)
Ќе видиш :)

А до тогаш, можеш само да си гледаш клипчиња на јутуб од тие што имаат бета клучеви како ја играат првата стаза :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Диабло не излага уште следниве 7-8 месеци ја мислам ....

Бар тие шо играат ВОВ треба да знаат - имаше понуда пред 1-2 месеца , ако го платиш акаунтот ВОВ за година дена - ќе добиеш гратис Диабло 3 ...т.д ...do the math ...

пс:Некој да има Beta key ? да пушти на еден олд скул гејмер и диабло фан да се израдуе малце. ... =)

+частам пиво :D

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Диабло не излага уште следниве 7-8 месеци ја мислам ....

Бар тие шо играат ВОВ треба да знаат - имаше понуда пред 1-2 месеца , ако го платиш акаунтот ВОВ за година дена - ќе добиеш гратис Диабло 3 ...т.д ...do the math ...

пс:Некој да има Beta key ? да пушти на еден олд скул гејмер и диабло фан да се израдуе малце. ... =)

+частам пиво :D
Стварно веруваш дека некој на планетава би ти го дал НЕГОВИОТ beta key на тебе? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom