Diablo 3

B

BrunoFresh

Гостин
ОК за вас кога е така и онака никој од тука не ја пробавте.
За разлика од вас, добив бета клуч денеска и ја пробав. Едноставно е што можите да помините 3-4 quest-ој од првиот act се додека не дојдите до последниот босс. ТУка завршува играта за вас (бетата). Макс, левели на бетата се 13 некаде. Изиграв во 1 час и 30 минути. Тоа е се.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
od vcera blizzard pocna so test za aukcijata i na site beta testeri im dava po 50 dolari virtuelni,,

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ОК за вас кога е така и онака никој од тука не ја пробавте.
За разлика од вас, добив бета клуч денеска и ја пробав. Едноставно е што можите да помините 3-4 quest-ој од првиот act се додека не дојдите до последниот босс. ТУка завршува играта за вас (бетата). Макс, левели на бетата се 13 некаде. Изиграв во 1 час и 30 минути. Тоа е се.
Дај скриншот од battle.net акаунтот дека стварно ти дале beta key. И јас вака можам да кажам.

Член од
31 октомври 2011
Мислења
85
Поени од реакции
22
Што сторија со играва бе луѓе ќе излезе нема да излезе..
бај да веј Happy New Year to all:)

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
wauuu, nemam zborovi,alal da im e na blizzard,, mislam deka ke bide rekord vo dnevna prodazba

Член од
30 јули 2010
Мислења
157
Поени од реакции
40
И ке можиме ние во Македонија да користиме RMAH или ке ни го турат близард пак ко за некој други работи :icon_lol:?

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
da ne e 1-2-2012 po nase,,,,amerikanski niv im e mesecot pa denot

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
ajde prajte paypal za da moze da se zarabotuva po nekoj dolar,aukcijata ke bide so vistinski pari,samo neznam dali i wow ke bide isto taka

Kajgana Shop

На врв Bottom