Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
Почекај ПесЕдит ќе излезе новиот пач ... најдобри се тие ( според мене )Aј некој патч со средени голмани,одбрана да не се смотани и слично.
Почекај ПесЕдит ќе излезе новиот пач ... најдобри се тие ( според мене )Aј некој патч со средени голмани,одбрана да не се смотани и слично.
Јс играм на супер стар. И прилично добро ми иде. 1-4 место завршувам.Абе луѓе играте вие на TOP PLAYER или SUPER STAR?!
Како што гледам слабо играте на овие. Па не е можно ова што се дешава!!!
КЛАСИЧНИ МЕСТЕНКИ прави играва, овие Јапонциве се избудалеа од ко им рокна то Нуклеарката! први 7 утакмици од Премиер Лига со Арсенал НЕМАМ ПОБЕДА 2 изгубени и 5 РЕМИ!!!
на утакмица имам најмалце 6 шута ВО ГОЛ, ама на ФАНТАСТИЧЕН НАЧИН, СО КАМЕ ХАМЕ БРАНОВИ ВО СУНЏОКУ СТИЛ успеваат да се одбранат. А пак играчиве мој како двете нозе да им се врзани па со двете да шутираат одеднаш, се сплеткуваат сами пред гол, ми додаваат без везе на сосем десети играч не ан тој што подавам, и НОРМАЛНО, НЕМОЈ СЛУЧАЈНО СЛОБОДЕН ДА ИМ НАПРАМ, уууууууууууууууууууу па то е ВЕЛЕ МАЈСТОРИЈА на некој ЛЕПЕШКАР од Волвс или КПР. Ама ќе ја довршам лигава па да видам на крај што статистика ќе излези. Прво се нервирав ама сега СЕ ПАЃАМ од смење оти ова е СМЕШНО што го напрајле од конами!
Ја бeв баниран од Facebook 7 дена оти ги спамирав официјалната страна од Konami i PES 2012 еден коментар го објавив точно 1379 пати , па изгледат не сум бил сам, ама како бев тогаш изнервиран.....ми појде и џојстикот јабанаЈс играм на супер стар. И прилично добро ми иде. 1-4 место завршувам.
Иначе првата сезона завршив 14 место ми се чини. ставив слика уште тогаш.
Запази примени голови на аекипите. Па испод 50 голови дали има некој примено?
Конами сакат да победуваат. Затоа праат вака. Ама ајде се чека пач од пес едит кој ќе го има новиот од КОНАМИ, кој излезе веќе "вчера". Подобри голмани, пенали, слободни удари. + уште нешо.
Иазгледа ги нападнале со жалби, преку фб и јутуб.
Ме дупит и интернетов неможам upload да прам, и ја имам спремни 2 да видиш што ми се дешава, какви заебанции!Имам едно клипче снимено, и тоа е постираноп некоја страна поназад. Спремам уште некое. Имам материјал ама ме мрзи. Еве го клипчето.
Има и голови кои ја сум ги дал, но повеќето се мпримени. Има се, не смао голови.
Јас мислам и дека 100 пачови да излезат, гејмплејот ќе е ист...Абе луѓе играте вие на TOP PLAYER или SUPER STAR?!
Како што гледам слабо играте на овие. Па не е можно ова што се дешава!!!
КЛАСИЧНИ МЕСТЕНКИ прави играва, овие Јапонциве се избудалеа од ко им рокна то Нуклеарката! први 7 утакмици од Премиер Лига со Арсенал НЕМАМ ПОБЕДА 2 изгубени и 5 РЕМИ!!!
на утакмица имам најмалце 6 шута ВО ГОЛ, ама на ФАНТАСТИЧЕН НАЧИН, СО КАМЕ ХАМЕ БРАНОВИ ВО СУНЏОКУ СТИЛ успеваат да се одбранат. А пак играчиве мој како двете нозе да им се врзани па со двете да шутираат одеднаш, се сплеткуваат сами пред гол, ми додаваат без везе на сосем десети играч не ан тој што подавам, и НОРМАЛНО, НЕМОЈ СЛУЧАЈНО СЛОБОДЕН ДА ИМ НАПРАМ, уууууууууууууууууууу па то е ВЕЛЕ МАЈСТОРИЈА на некој ЛЕПЕШКАР од Волвс или КПР. Ама ќе ја довршам лигава па да видам на крај што статистика ќе излези. Прво се нервирав ама сега СЕ ПАЃАМ од смење оти ова е СМЕШНО што го напрајле од конами!
ПЕС 6(2007)ПЕС 6(2007)
ПРС 2008
ПЕС 2009
ПЕС 2010
ПЕС 2011
ПЕС 2012
Кратко објаснување...
ПЕС 6(2007)ПЕС 6(2007)
ПРС 2008
ПЕС 2009
ПЕС 2010
ПЕС 2011
ПЕС 2012
Кратко објаснување...
Го пишав тоа, не дека се пефкетни тие со , туку дека се добри, премногу подобри од тие со .ПЕС 6(2007)
ПEС 2008
ПЕС 2009
ПЕС 2010
ПЕС 2011
ПЕС 2012
Сите одат ниво понапред со секоја наредна игра, ама КОНАМИ не се будали да бидат ко сите, ко можат да ен ЕБАВААТ вака на суво
Искрено ми олеснува кога ќе видам дека и на некој друг му се случува ова, а не само на мене.Гледајте и смејте си се плачете си како ви е најубо на душичката да ви олеснит
--- надополнето: Nov 8, 2011 1:27 PM ---
Еве некој голчиња и акции со таа мојте формација што пишав една страна поназад, страшен притисок се врши на нивна половина!