Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Заш ,ак смеја да праша? :D
Сигурно не се полоши од Т? :eek:
Онака совет ти давам пријателски.. Користев Инфел, па Т-Хоме сега.. Услугата ти е иста, т.е Инфел се водет под Т-Хоме само што ако имаш некој дефект или нешто (а јас го имав со секое ветре што ќе дувнеше) дур ти го средеа ќе поминеше цел месец и џабе само ќе го платев интернетот.. Барем од Т-Хоме кога имав дефек во рок од 12 сати дојдоја дома и го решија.
Сепак пробај не потпишвиш никаков договор, кога сакаш ќе можеш да се вратиш на Т-Хоме.
п.с Во Мој телеком ми пише само
Интернет (со поголеми букви) и под него
Комуникација без граници..

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Се додека не ме известат не си ризикувам, зашто после татко ми на глава ке ми се качи :D.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Онака совет ти давам пријателски.. Користев Инфел, па Т-Хоме сега.. Услугата ти е иста, т.е Инфел се водет под Т-Хоме само што ако имаш некој дефект или нешто (а јас го имав со секое ветре што ќе дувнеше) дур ти го средеа ќе поминеше цел месец и џабе само ќе го платев интернетот.. Барем од Т-Хоме кога имав дефек во рок од 12 сати дојдоја дома и го решија.
Сепак пробај не потпишвиш никаков договор, кога сакаш ќе можеш да се вратиш на Т-Хоме.
п.с Во Мој телеком ми пише само
Интернет (со поголеми букви) и под него
Комуникација без граници..
Кај мене не е така ова болдираново.Можда само за одредени корисници.Е баш поради такви глупости дека се скржави ќе се пробам на Инфел, ништо не губам.Неколку души шо ги знам ми рекле дека воопшто немале проблем со нив.А и Т-Хоме ако им се јавев на телефон чекав до недела дена, па ќе појдев овде во салон и дури тогаш имаше реакција ако зборвев на повисок тон.Премногу лоши искуства ми се собраа за година дена за да го продолжам договорот.

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.407
Поени од реакции
591
И мене ми се јавија прееска :) три месеци неограничен интернет , а башка сум на оптика .... биткомет работи со полна пареа :vozbud:

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
До вас што ви се јавуваат, може да кажете од кај сте во Скопје или низ државава, за да знаеме дали на рандом корисници им даваат ваква понуда или пак само на местата каде што најнапред ќе ја постават опремата. (Скопје - Центар/Кисела Вода, Тетово/Велес/Гевгелија и може уште негде)

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.407
Поени од реакции
591
До вас што ви се јавуваат, може да кажете од кај сте во Скопје или низ државава, за да знаеме дали на рандом корисници им даваат ваква понуда или пак само на местата каде што најнапред ќе ја постават опремата. (Скопје - Центар/Кисела Вода, Тетово/Велес/Гевгелија и може уште негде)
Мислам дека оваа "понуда" важи за корисниците на оптик пакетите o_O А можеби и грешам ...

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
даваат неограничен интернет на тие со оптички пакет, на тие што имаат, уште повеќе да имаат, на тие што немаат ич да немаат ни тронка гага интернет тууу што лопушана ќе беше :D

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
И јас го добив мистериозниот повик од број 000000, со автоматска секретарка која ми кажа дека во следните 3 месеца ќе имам неограничен интернет сообраќај. Инаку сум со пакет оптик бејсик 20мбит, локација Дебар Маало, Центар...

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
јас мам call & surf пакет од 60 гига лимит за даунлод.Од Охрид сум.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
И јас го добив мистериозниот повик од број 000000, со автоматска секретарка која ми кажа дека во следните 3 месеца ќе имам неограничен интернет сообраќај. Инаку сум со пакет оптик бејсик 20мбит, локација Дебар Маало, Центар...
000000? :vozbud:

Абе баш пред некој ден гледам пропуштен повик 000000.... и не знаев што било, али ете изгледа тоа е! BTW јас имам C&S 30GB пакет.
Сеуште ништо не пишува на страната кај мене, што викате да им се јавам? :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom