Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тетоец, уште си во Тетово, стигна оптика и таму или ?
А сега што е финтава сите ќе имаме 3 месеца неограничен или ?
Тие што имате оптички интернет (билокој пакет), ќе може ли да ми кажете каква се` опрема ви беше инсталирана за користење ?
Само мене не ми креваат телефон на080012345 ? Трети ден вртам и никако да ми кренат![]()
И што треба да им кажам ако им се јавам? Да ми пуштат 3 месеци неограничен нет?се јавуваат само биди упорен, се чека многу сите сакаат гага интернет сега![]()
Јас имам оптик старт пакет, ми монтираа мала оптичка кутија на зидот со еден single mode sc конектор, го поврзаа со краток печ кабел (мислам 2м) на huawei-то (црна кутија со оптички конектор, 4 мрежни порти и 2 RJ11 телефонски порти).....
А таа оптичката кутија, дали може да се искористи т.е. дали има опција за wi-fi или мора дополнително да се поврзе рутер ?
Видов во договорот дека пишуваше: На корисникот заедно со терминалната опрема му се дава на користење рутер или HGW па ме збунија со целата таа опрема...
И што треба да им кажам ако им се јавам? Да ми пуштат 3 месеци неограничен нет?[/quot
Ке прашаш дали ти се пуштени , 600-те ГБ , ако не ти се да те префрлат на новата VoIP платформа за да ти ги пуштат, по 3-4 дена ќе провериш на страната дали ти се пуштени ако не ти се пак јави им се да видат дали е довршено. Ако имаш speedport рутер побрзо е ако имаш друг ќе треба да дојдат и да ти го сменат рутерот.
Епа нареден месец не симињај толку порничи и ке си имашНадминав 30 гига и ми се успори нетот,ѕвонам во Скопје не се јавуваат..