Неможе да се каже колку тераат ако го чуваш може да тера многу и обратно. Само неможеш да очекуваш квалитет колку априлијата затоа е разликата во цената.Што мислите за хамачи реплика на априлиа бива небива ? Ајде ве молам кажете некој совет затоа што на лик Е Феноменален . Кажете па ако видам пофалби го зимам ако не ништо ке барам друг. А и по колку километри тераат ве молам за информација
Nema li nikoj sto mozhe da mi pomogne?Mi treba nekoj sopstvenik na Peugeot Speedfight 3 ako ima ovde, ili nekoj poznanik na sopstvenik na Peugeot Speedfight 3, imam nekoi prasanja za nego
Dzish alal da tie batka vaka nema objasnato nekoj so godini . +1Не е само потрошувачката... Ако ставаш појак бензин од предвидениот пр ако е предвидена машната за 90 а ти ставаш 95... Бидејки има поголем број на октани вистина повеќе снага има, но од друга страна... Се создава повеќе топлина која можно е да неможе правилно да се лади. Со создавањето на поголема топлина повеќе се шират деловите (линаерно ширење на телата), а со тоа клпиот бидејки е алумински повеќе се шири од цилиндарот... И на крај се тоа резултира
со оштетување на цилиндарот и намалување на компресијата=помалку изминати километри или ремонт за брзо!
Зато 90% од моторциклистите се со една нога. А јас пак се думам од шо е то, то да ти паѓала ногата од брзини менвање.enduroto ke ti padni nogata od brzini menvenje
Ако планираш да земеш било кое од овие 2 тактно тогаш најдобро и најквалитетно ти е кимко 8 па после кивеј па хамачи маријачи ... за цени побарај по продавницивеKymco Super 8 ,keewey,hamchi 50 cc koe naj vlece i kvalitetno i cena ? fala odnapred
Пишувај со нормален фонт! Џиш.