- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Мислиш розевоНема да биде весело. Мора да се полни темава и со глупости.
Мора да има по неколку страни кои не се согласуваат. Не бива да биде се сиво(црно бело на моиве ќе асоцира)
Мислиш розевоНема да биде весело. Мора да се полни темава и со глупости.
Мора да има по неколку страни кои не се согласуваат. Не бива да биде се сиво(црно бело на моиве ќе асоцира)
Најдобро му стои дресот на Андреа сигурно ќе биде заштитно лице на Барби 2012.Кај го најде бе баш тој вашиот(до "вчера"), можеше друг да најдеш бар
АмаУМРИ, на пример. Уствари тој маркер не облекол, не па дрес ќе му даат.
Ќе те прашам за 3 год коа ќе ги стигне и Франција па и Португалија па со 2 тима ќе си идат ....ЈАс не знам што се замарате дотолку небаре Италјанци сте и во Италија живеете..мене искрено ме боли пендракот дали Италија имала лош коефициент во Уефа ..како можите дотолку да се замарате со глупости секоја чест..гледајте си ги вашите омилени клубови па тие нека му ја мислат за тоа дали се способни да стигнат до тоа место кое води во ЛШ, а нема што вие да се замарате..не зависат од вас работите фала богу
Чоек нема што да ме прашаш..јас си навивам за Интер и не ме интересира за останатите екипи и ако сакаат Италјанците и Полска нека ги помини и очинека извадат..зошто сега јас студент во мкд да му се секирам за рејтингот на Италјанските екипи во Европа..па сигурно има надлежни луѓе таму што земаат илјадници евра месечно за да му се мислат.нема јас да се нервирам фала богу за тоа па и уште да ги искажвам своите незадоволства за тоа како Италија имала слаб клубски рејтинг тантара пантара ......како што напишав ..гледајте си ги вашите омилени тимови и искулирајте!Ќе те прашам за 3 год коа ќе ги стигне и Франција па и Португалија па со 2 тима ќе си идат ....
Не си во право .Чоек нема што да ме прашаш..јас си навивам за Интер и не ме интересира за останатите екипи и ако сакаат Италјанците и Полска нека ги помини и очинека извадат..зошто сега јас студент во мкд да му се секирам за рејтингот на Италјанските екипи во Европа..па сигурно има надлежни луѓе таму што земаат илјадници евра месечно за да му се мислат.нема јас да се нервирам фала богу за тоа па и уште да ги искажвам своите незадоволства за тоа како Италија имала слаб клубски рејтинг тантара пантара ......како што напишав ..гледајте си ги вашите омилени тимови и искулирајте!
И 60 минути да им дадеше џабе им беше можеа само гол да примат.6 минути продолжение
Па се додека мењаат по 20 фудбалери во сезона така ќе бидеИ 60 минути да им дадеше џабе им беше можеа само гол да примат.
Остануваат и сезонава екипа од рангот на Палермо.Ќе гинат на терен против Милан и Интер а против вакви боси екипи ќе губат бодови за да на крај се задоволат со ЛЕ.
Знам дека е болен пораз од второкласна екипа непласирана во европски куповиИ 60 минути да им дадеше џабе им беше можеа само гол да примат.
Остануваат и сезонава екипа од рангот на Палермо.Ќе гинат на терен против Милан и Интер а против вакви боси екипи ќе губат бодови за да на крај се задоволат со ЛЕ.
Ова се стварно глупи муабети, ќе гинат против овие а нема со други, разберете, Јуве е Јуве, Милан е Милан и Интер е Интер за останатите тимови, они ако го имаат оној висок стандард, јебига, и останатите тимови на терен го бркаат и се оставаат, под дифолт тука мотивацијата е на високо ниво а и со самото тоа што од старт се '' отпишани '' некогаш и полесно знаат да изиграат без поголем психолошки товар, за разлика од мечеви со Катанија или Киево, каде и едните и другите тоа го гледаат ко шанса за 3 бода па и притисокот тука е поголем.И 60 минути да им дадеше џабе им беше можеа само гол да примат.