Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Откако средив нервози и се од вчера нешто и од мене. Судијава дефинитивно беше катастрофа. Уште пред натпреварот ме фаќаше страв од судијата и испадна дека стварно требало да се плашам. Одбраната ни е уништена, ќе треба да играме со Пике (јас не би го ставал Абидал за штопер) и со Касерес.
Ама како и да е денска сум повеќе од убеден дека БАРСА че оди во Рим. Со оглед на тоа дека ќе мора хидинк барем малку да се отвори, автоматски и за нас се отвара простор да нападнеме веднаш.

Ама да ја оставиме малку таа утакмица и да мислиме за Реал. Мислам дека целиот бес од вчерашната утакмица треба да го исфрат врз Мадриѓаниве, да ги згазиме и официјално да си ја освоиме титулата во Шпанија.

Откако средив нервози и се од вчера нешто и од мене. Судијава дефинитивно беше катастрофа. Уште пред натпреварот ме фаќаше страв од судијата и испадна дека стварно требало да се плашам. Одбраната ни е уништена, ќе треба да играме со Пике (јас не би го ставал Абидал за штопер) и со Касерес.
Ама како и да е денска сум повеќе од убеден дека БАРСА че оди во Рим. Со оглед на тоа дека ќе мора хидинк барем малку да се отвори, автоматски и за нас се отвара простор да нападнеме веднаш.

Ама да ја оставиме малку таа утакмица и да мислиме за Реал. Мислам дека целиот бес од вчерашната утакмица треба да го исфрат врз Мадриѓаниве, да ги згазиме и официјално да си ја освоиме титулата во Шпанија.
Ако ги тепаме Реал титулата е наша.

pa i da ne gi tepame,ke bidime povike od zadovolni i nereseno da zavrse
samo vo nikoj slucaj poraz
mislam duri i vo poraz barsa ke ima sila da ja osvoi titulata samo ke bidat pod mnogu mnogu golem pritisok
a real sigurno so vilareal ili valensija kiksnuva toa e povike od sigurno

Се ближи денот "Д" за Барса и за победа на големото "ЕЛ КЛАСИКО" и секако заверка на титулата во Шпанија!!
Реал ќе треба да покаже многу многу повеќе од тоа што до сега го покажа за да и наштети на Барса.
Ремито со Челзи може само повеќе да ги мотивира Меси, Чави, Иниеста и компанија за во голем стил да ја завршат сезоната.
2 Мај и те како ќе биде среќен ден за фановите на Барса.

Се ближи денот "Д" за Барса и за победа на големото "ЕЛ КЛАСИКО" и секако заверка на титулата во Шпанија!!
Реал ќе треба да покаже многу многу повеќе од тоа што до сега го покажа за да и наштети на Барса.
Ремито со Челзи може само повеќе да ги мотивира Меси, Чави, Иниеста и компанија за во голем стил да ја завршат сезоната.
2 Мај и те како ќе биде среќен ден за фановите на Барса.
Да сега Ел Класико,со Челзи неможевте да победите Педерска екипа.Ама не знаете што ве чека....

Имам едно прашање, Ел Класико е на втори или на трети Мај?

Нема да бидам овде на форумот за време на натпреварот, така да нема да можам да го коментирам. Уште сега ќе кажам нека им е со среќа на момците и нека му покажат на Хуанде како се игра вистински напаѓачки фудбал. Реал ќе треба да направи многу, МНОГУ повеќе од тоа што го направи сега за да победи и да ја освои титулата. :smir:

за со Реал вака би требало составот да биде
Валдес,Д.Алвес,Пујол,Пике,Абидал,Бускетс,Чави,Иниеста,Меси,Ето,Анри:shok::shok:

Тешка утакмица ќе биде најверојатно со Реал како и секоја година но тоа ме погодува што гостуваме да игравме дома подруго ќе беше и се надевам дека ќе ги згазиме среде Задрид и тоа убедливо како што Рони сам ги реши 05-06 сега тоа го очекувами од Лео.Составот така некако би изгледал за Барса
1.Валдес
2.Пиќе
3.Пујол
4.Абидал
5.Дани Алвеш
6.Чави
7.Јаја Туре
8.Иниеста
9.Ето
10.Меси
11.Анри
одимее на победа среде Задрид
Visca La Barca !

за со Реал вака би требало составот да биде
Валдес,Д.Алвес,Пујол,Пике,Абидал,Бускетс,Чави,Иниеста,Меси,Ето,Анри:shok::shok:

Заеби Бускетс. Туре и никој друг на таа позиција.

Да сега Ел Класико,со Челзи неможевте да победите Педерска екипа.Ама не знаете што ве чека....

Вие Јуве не можевте да ги победите - тим што дојде од втора лига и ви го даде. Мудро (=

искрено очекувам добар натпревар нешто налик Манчестер-Арсенал(последниов лига на шампиони) и нормално ефикасен со голови да биде интересно за гледање....и како неутрален нека победи подобриот :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom